Kinderfeestje

Vragen?

Bij Speel en IJsboerderij De Drentse koe kun je geweldig je kinderfeestje vieren. Je kunt altijd bij ons terecht. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en er is meer dan voldoende te doen om ze een aantal uren te vermaken. Ze kunnen buiten spelen met de vele traptrekkers, springkussens, trampolines, klim en speeltoestellen en grote dierenweide met skelterbaan. Ook binnen kan er volop worden gespeeld met trekkers, blokken, glijbaan, interactief beweegspel en springkussen. Met elk weertype kan er dus prima gespeeld worden.

Kinderfeestjes in de dierenweide

Er is een grote dierenweide, zodat kinderen tussen de dieren kunnen spelen en de dieren kunnen aaien. Ook is er een skelterbaan voor de oudere jeugd. Er kan met slecht weer binnen gespeeld kan worden, het hele jaar door! 5500m2 speelplezier binnen.

Arrangementen voor kinderfeestjes

Arrangement 1 Spelen binnen en buiten, volledig verzorgd met onbeperkt ranja, cake versieren of chips, en natuurlijk een lekker ijsje, kan al voor maar € 8,95 per kind.
– Arrangement 2 
Spelen binnen en buiten, volledig verzorgd met onbeperkt ranja, cake versieren of chips, natuurlijk een lekker ijsje en iets eten, zoals patat met snack, een broodje knakworst, of poffertjes,  dan zijn de kosten voor het kinderfeestje € 10,95 per kind.
– Arrangement 3
Spelen binnen en buiten, onbeperkt ranja, cake versieren of zakje chips, onbeperkt pannenkoeken eten en natuurlijk een ijsje, voor 12,95 per kind.

Als u wilt kan dat via deze site of  voor meer informatie bel: 06 – 404 188 28. Kinderfeestjes arrangement kan vanaf 5 kinderen of meer.

kinderfeestje

Lekker buiten spelen

Binnen spelen

Binnen spelen

Overdekt springkussen

Overdekt springkussen

rennen op een waterkussen

rennen op een waterkussen

Op zoek naar een locatie voor een kinderfeestje in Zwolle of een kinderfeestje een Meppel of een kinderfeestje in Hoogeveen? Ook kunt u bij ons terecht voor een familie uitje in Overijssel of een familiefeest in Drenthe.