Drentse Koe

De Drentse Koe

Slide Reserveren Drentse Koe Zing en dans je mee?

Arrangementen

Wat fijn! We mogen weer groepen ontvangen. Maximaal 50 per personen per groep. Voor kinderfeestjes en schoolreisjes kun je online reserveren. Voor familie- en vriendenarrangementen, stuur je een aanvraag naar info@drentsekoe.nl.

Drentse Koe ijsje eten

KINDERFEESTJES

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen.

Er is bij ons altijd plek voor uw kinderfeestje! Reserveert u wel even online zodat wij weten dat u komt, hoe laat u komt en met ongeveer het aantal personen. Betaling vindt plaats op de dag zelf op basis van het exacte aantal kinderen en volwassenen.

Lisa en Loetje showtime

SCHOOLREISJES

Een leuk schoolreisje in een speeltuin met een ‘boerderijthema’? De Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold heeft dat! Wij ontvangen vele gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes.

De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie om uw schoolreisje te organiseren, geschikt voor kinderen t/m + groep 6.

Familiedagen

FAMILIE & VRIENDEN

Een leuke familiedag of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassenen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen!