Drentse Koe

Arrangementen

De Drentse Koe biedt verschillende arrangementen aan voor groepen (maximaal 50 per personen per groep). Voor kinderfeestjes en schoolreisjes kun je online reserveren. Voor familie- en vriendenarrangementen, kun je een aanvraag sturen naar info@drentsekoe.nl.

Drentse Koe ijsje eten op kinderfeestje arrangement

KINDERFEESTJES

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen.

Er is bij ons altijd plek voor uw kinderfeestje! Reserveert u wel even online zodat wij weten dat u komt, hoe laat u komt en met ongeveer het aantal personen. Betaling vindt plaats op de dag zelf op basis van het exacte aantal kinderen en volwassenen.

Lisa en Loetje showtime - Arrangement De Drentse Koe

SCHOOLREISJES

Een leuk schoolreisje in een speeltuin met een ‘boerderijthema’? De Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold heeft dat! Wij ontvangen vele gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes.

De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie om uw schoolreisje te organiseren, geschikt voor kinderen t/m + groep 6.

Familiedagen Arrangement De Drentse Koe

FAMILIE & VRIENDEN

Een leuke familiedag of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassenen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen!