Drentse Koe

Attractiepark Drenthe

Op zoek naar een attractiepark in Drenthe? Gaat u een kinderfeestje organiseren? Of gaat u binnenkort met een aantal kinderen op stap? Dan is de Drentse Koe de perfecte locatie! Het is misschien wel geen echt attractiepark in Drenthe, maar zeker wel een goed alternatief. Bij de Drentse Koe kunnen kinderen tot 10 jaar zich helemaal uitleven. Daarnaast is de Drentse Koe ook nog eens voordelig, wat het nog leuker maakt om een dagje door te brengen op deze toplocatie. Kinderen kunnen zowel buiten als in de binnenspeeltuin spelen en u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid, want daar hebben wij al goed over nagedacht!

Attractiepark Drenthe
Attractiepark Drenthe

Waterplezier in de zomer

Een geweldige dag beleven u en de kinderen bij de Drentse Koe. In ons attractiepark Drenthe hebben wij een grote speelschuur en speeltuin ter beschikking voor de kleintjes onder ons. Daarnaast organiseren wij ook nog eens verschillende evenementen. Deze evenementen kunt u in de gaten houden op onze Facebookpagina. Ook in de warme zomermaanden kunnen zowel ouderen als kinderen zich prima vertoeven bij attractiepark Drenthe, want wij garanderen veel waterplezier. Denk aan een waterglijbaan en een sproeiende watertrekker tank. Hoe lekker is dat? Voor verkoeling zit u bij ons dus zeker goed. De speelschuur is ook lekker koel, waar kinderen tot 10 jaar heerlijk kunnen spelen.

Uitje met de kinderen in Drenthe

Zoals je al hebt kunnen lezen is de Drentse Koe niet helemaal een attractiepark in Drenthe, maar op onze locatie is wel echt heel veel te doen. Zo kunt u groepsfeesten en kinderfeestjes organiseren. Samen op een familiefiets de omgeving verkennen? Of wat dacht u van een spelletje boerenbiljart? Daarnaast kunt u ook samen met anderen verdwalen in de maïsdoolhof. In de boerderijwinkel vindt u ook nog eens allerlei streekproducten. Leuk als aandenken! De Drentse Koe biedt vol plezier voor een uitje met de kinderen in Drenthe!

Attractiepark Drenthe: voor jong en oud

Wilt u een dagje doorbrengen in ons attractiepark in Drenthe? De speelschuur en speelboerderij zijn geschikt voor kinderen tot 10 jaar en ouderen kunnen op hun gemak op het terras een kop koffie nuttigen. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeelplaats. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Onze locatie is veilig voor kinderen. Verder is er genoeg te beleven! Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Drentse Koe in Ruinerwold? Reserveer dan direct of neem contact met ons op.

Attractiepark Drenthe