Kom warm spelen in de binnenspeeltuin!

Binnenspeeltuin

De leukste binnenspeeltuin van Nederland is te vinden in Drenthe. De Drentse Koe is een speeltuin waarbij je met minder mooi weer binnen kan spelen. Met mooi weer kun je prachtig buiten spelen. In de binnenspeeltuin zijn verschillende ruimtes waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook voor een kinderfeestje is onze binnenspeeltuin perfect. Voor de wintermaanden is er veel ruimte waar kinderen droog en warm kunnen spelen op het moment dat het buiten nat en koud is. Reserveer daarom vandaag nog bij de Drentse Koe voor een leuk dagje uit of een kinderfeestje.

✔ Binnen en buiten spelen ✔ Grote skelterbaan ✔ Altijd plezier 

Onze arrangementen

Een bezoek aan onze binnenspeeltuin is één groot avontuur. Eentje die kinderen graag met hun vriendjes en vriendinnetjes willen delen. Bij De Drentse Koe is het daarom ook mogelijk om kinderfeestjes bij ons te organiseren. Hierbij hebben zij niet alleen toegang tot onze indoor speeltuin, maar ook tot onze buitenplaatsen. Wij bieden twee arrangementen aan:

Arrangement ‘Kinderfeestje 1’

Met dit eerste arrangement wordt een bezoek aan onze binnenspeeltuin gegarandeerd een feestje. De kinderen kunnen op het hele terrein spelen (zowel binnen als buiten) en tussen de bedrijven door onbeperkt genieten van ranja. Ook mogen ze een cake versieren of een zakje chips uitkiezen. We sluiten het bezoek aan onze binnenspeeltuin af met een heerlijk bolletje Drents Koe IJs.

Arrangement ‘Kinderfeestje 2’

Het tweede arrangement ‘Kinderfeestje 2’ is iets ruimer opgezet. Tijdens het bezoek aan onze binnenspeeltuin genieten de kinderen van alle onderdelen van het eerste arrangement. Dit wordt echter uitgebreid met een lunch naar keuze. De mogelijkheden zijn:

  • Patat met snack;
  • Broodje knakworst;
  • Poffertjes.

Kinderfeestje arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 10,50 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 13,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Binnenspeeltuin in Nederland

Onze binnenspeeltuin is groot voor kleine kinderen. Kinderen hebben urenlang speelplezier bij ons binnen. Er zijn verschillende groepsruimtes waar kinderen kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de speelschuur zijn kunnen kinderen met blokken spelen, op hobbelpaardjes rijden of spelen met de oud hollandsche spelen. Dit kan allemaal lekker warm en droog binnen bij de Drentse Koe in de binnenspeeltuin.

binnenspeeltuin

Glow in the dark pannavoetbal in de binnenspeeltuin

Sinds kort is er het glow in the dark pannavoetbal bij de Drentse Koe. Pannavoetbal vinden zowel jongens als meisjes erg leuk en dat ook nog eens glow in the dark. Ook de oud hollandsche spelen zijn glow in the dark. Dit zorgt voor extra speelplezier in de binnenspeeltuin. Meemaken hoe het is om te spelen in glow in the dark ruimtes? Kom dan naar de Drentse Koe!

binnenspeeltuin nederland

Overdekte speeltuin met leuke spelletjes

Ook met minder mooi weer kunnen de kinderen leuk spelen in de overdekte speeltuin. Het is de perfecte gelegenheid voor een dagje uit met een kinderfeestje. Leuk met een kinderfeestje naar de binnenspeeltuin is wat vele kinderen leuk vinden. Met het kinderfeestje kan er gebruik worden gemaakt van poffertjes bakken en eten. Alle kinderen worden van het spelen erg dorstig, bij de arrangementen hebben de kinderen onbeperkt ranja.

binnenspeeltuin

Kinderfeestje naar de binnenspeeltuin

Kinderfeestje organiseren in de binnenspeeltuin? Geef je een kinderfeestje in zowel de zomer- of wintermaanden? Kom dan naar de Drentse Koe en geniet van urenlang speelplezier. Bekijk nu de arrangementen en kom binnenkort langs bij onze binnespeeltuin.

Bezoek onze indoor speeltuin vandaag nog!

Lekker spelen in een overdekte speeltuin. Kinderen doen niets liever. Plan daarom vandaag nog een bezoek in bij De Drentse Koe. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan schoolreisjes, kinderfeestjes, familiedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Je vindt ons aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold. Bij vragen kun je altijd contact opnemen. Bel hiervoor naar +31 (0) 640 418 828 of stuur ons een mail. Wanneer kunnen wij jullie in onze binnenspeeltuin verwachten?