Kom warm spelen in de binnenspeeltuin!

Binnenspeeltuin

De leukste binnenspeeltuin van Nederland is te vinden in Drenthe. De Drentse Koe is een speeltuin waarbij je met minder mooi weer binnen kan spelen. Met mooi weer kun je prachtig buiten spelen. In de binnenspeeltuin zijn verschillende ruimtes waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook voor een kinderfeestje is onze binnenspeeltuin perfect. Voor de wintermaanden is er veel ruimte waar kinderen droog en warm kunnen spelen op het moment dat het buiten nat en koud is. Reserveer daarom vandaag nog bij de Drentse Koe voor een leuk dagje uit of een kinderfeestje.

✔ Binnen en buiten spelen ✔ Grote skelterbaan ✔ Altijd plezier 

Kinderfeestje arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 9,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Binnenspeeltuin in Nederland

Onze binnenspeeltuin is groot voor kleine kinderen. Kinderen hebben urenlang speelplezier bij ons binnen. Er zijn verschillende groepsruimtes waar kinderen kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de speelschuur zijn kunnen kinderen met blokken spelen, op hobbelpaardjes rijden of spelen met de oud hollandsche spelen. Dit kan allemaal lekker warm en droog binnen bij de Drentse Koe in de binnenspeeltuin.

binnenspeeltuin

Glow in the dark pannavoetbal in de binnenspeeltuin

Sinds kort is er het glow in the dark pannavoetbal bij de Drentse Koe. Pannavoetbal vinden zowel jongens als meisjes erg leuk en dat ook nog eens glow in the dark. Ook de oud hollandsche spelen zijn glow in the dark. Dit zorgt voor extra speelplezier in de binnenspeeltuin. Meemaken hoe het is om te spelen in glow in the dark ruimtes? Kom dan naar de Drentse Koe!

binnenspeeltuin nederland

Overdekte speeltuin met leuke spelletjes

Ook met minder mooi weer kunnen de kinderen leuk spelen in de overdekte speeltuin. Het is de perfecte gelegenheid voor een dagje uit met een kinderfeestje. Leuk met een kinderfeestje naar de binnenspeeltuin is wat vele kinderen leuk vinden. Met het kinderfeestje kan er gebruik worden gemaakt van poffertjes bakken en eten. Alle kinderen worden van het spelen erg dorstig, bij de arrangementen hebben de kinderen onbeperkt ranja.

binnenspeeltuin

Kinderfeestje naar de binnenspeeltuin

Kinderfeestje organiseren in de binnenspeeltuin? Geef je een kinderfeestje in zowel de zomer- of wintermaanden? Kom dan naar de Drentse Koe en geniet van urenlang speelplezier. Bekijk nu de arrangementen en kom binnenkort langs bij onze binnespeeltuin.