Drentse Koe

Dagje uit Drenthe

Heeft u zin om er eens lekker op uit te gaan met de kinderen en bent u op zoek naar leuke activiteiten of een locatie in Drenthe? De Drentse Koe is dé plek voor een dagje uit in Drenthe. Denk hierbij aan het rondrijden op traptractors, koeien melken, springen, klimmen en meer! Daarnaast is er een grote dierenweide. Ook beschikken wij over een maisdoolhofspeelboerderij en waterspeelplaats.

De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Als ouders kunt u altijd een oogje in het zeil houden en lekker genieten van koffie of thee en een lekker stuk gebak.

Dagje uit Drenthe
Dagje uit in Drenthe

Ook bij minder mooi weer de perfecte plek voor een dagje uit in Drenthe

Ook wanneer het weer wat minder is, is de Drentse Koe een geschikte plek voor een dagje uit. De Drentse Koe heeft namelijk een grote overdekte speelschuur waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Denk hierbij niet alleen aan de traptracktoren, maar ook aan de klim, spring en dansmogelijkheden.

Daarnaast zijn er op de zolder megablokken aanwezig. De kinderen kunnen ook uren vertoeven in de overdekte speelmanege of de kelder waar glow in the dark voetbal gespeeld kan worden. In de speelschuur is een grote glijbaan, speelzolder met blokken, een interactief spel en een overdekt springkussen. De schuur is verwarmd en daardoor bij koud weer het hele jaar beschikbaar.

Dagje uit met kinderen in Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een dagje uit met kinderen in Drenthe, dan zit u bij ons meer dan goed. Onze locatie is geschikt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. U kunt hier zowel in de zomer als in de winter terecht. In het zomerseizoen (maart tot en met oktober) zijn we alle dagen geopend van 10 tot 18 uur. In het winterseizoen (november tot en met februari) zijn op woensdag t/m vrijdag geopend van 10u tot 18u. Bekijk hier onze prijzen of diverse arrangementen.

Dagje uit in Drenthe is geweldig!

Dagje uit Drenthe is in de zomer helemaal geweldig! In de zomer zijn alle buitenactiviteiten beschikbaar. Kinderen kunnen spelen op de springkussens en rijden op de skelters. Door dat vele kinderen die geweldig vonden, zij wij door de ANWB in 2020 én 2021 verkozen tot het leukste uitje van Drenthe. Hier zijn wij erg trots op en willen ook in de komende jaren vele kinderen plezier geven. Als extra kunnen de kinderen heerlijk boeren ijs eten. Dagje uit in Drenthe is voor vele kinderen een paradijs!

De Drentse Koe

Dagje uit in Drenthe en er even lekker op uit met de kinderen? U heeft dan met de Drentse Koe in Ruinerwold de locatie gevonden waar naar op zoek bent. Kinderen kunnen zich hier de gehele dag vermaken met alles wat wij te bieden hebben. Kijk ook eens hier voor een foto impressie. In de boerderij hebben we een balie waar u allerlei eten en drinken kunt halen. Koffie, fris, bier/wijn, maar ook eten zoals frituur, poffertjes, een lekker broodje of salade en natuurlijk héél veel soorten ijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dagje uit in Drenthe? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@drentsekoe.nl of via 06-40 41 88 28.

Dagje uit Drenthe