Genieten op een verrassende en ideale locatie!

Familie uitje Drenthe

Gaat u binnenkort een familie uitje in Drenthe organiseren en bent u op zoek naar een sfeervolle locatie? Kies dan voor de Drentse Koe, die keuze betekent namelijk plezier voor jong en oud. Kom gerust eens kijken wat wij allemaal te bieden hebben voor een familieuitje, familiereünie of ander familiefeest in Drenthe.

✔ Jong en oud ✔ Diverse arrangementen ✔ Binnen en buiten!

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 23 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 48,50 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 43 Prijs per volwassenen
€ 29,50 Prijs per kind
€ 49,50 Prijs per volwassenen

Familiefeestje Drenthe met volop (speel)plezier

Bij de Drentse Koe kunnen kinderen heerlijk spelen. Wij hebben mogelijkheden om zowel binnen als buiten te spelen. De ‘grote’ mensen kunnen lekker bijkletsen op het terras, ook zowel in de binnenspeeltuin als buiten. Uiteraard onder het genot van een grote mok koffie of thee en overheerlijk appelgebak. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt ranja drinken.
Familie uitje DrentheFamilieuitje Drenthe

Dagindeling familiefeest of familieuitje

Zoals gezegd begint het familiefeest of het familieuitje in Drenthe met een lekkere bak koffie of thee en appeltaart. Daarna met z’n allen een potje boerenbiljart, een puzzel in het maisdoolhof, een uur fietsen op de familiefiets of oud Hollandse spelen in glow in the dark. Het gehele familiefeest zal in teken staan van samen actief bezig zijn en plezier hebben!

Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van een familiefeestje of familie uitje in Drenthe!

Familie uitje Drenthe: Ook alternatieve buffetten mogelijk

Bij ons kunt u kiezen uit diverse arrangementen, maar er zijn ook alternatieve buffetten mogelijk. Zie onderstaand. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.
• Tapas buffet
• Stampot buffet
• Hollands buffet
• Warm/koud buffet
• Varken aan het spit

Ideale locatie voor een familiefeestje in Drenthe

Heeft u wat te vieren of wilt u de familie bij elkaar brengen op een mooie locatie omgeven door het groen? Kies dan voor de Drentse Koe in Ruinerwold. Voor de kinderen is hier volop vermaak mogelijk en ook de volwassenen zullen zeker niet achterblijven. Wanneer u een familiefeest in Drenthe gaat organiseren, raden wij u de Drentse Koe van harte aan! Wij beschikken over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Neem vandaag nog contact met ons op. Ook voor uw familieuitje in Friesland of Overijssel!