Drentse Koe

Familiedag uitje Drenthe

Gaat u binnenkort een familie uitje in Drenthe organiseren en bent u op zoek naar een sfeervolle locatie? Kies dan voor de Drentse Koe, die keuze betekent namelijk plezier voor jong en oud. Kom gerust eens kijken wat wij allemaal te bieden hebben voor een familieuitje, familiereünie of ander familiefeest in Drenthe.
Familie uitje Drenthe
Familie uitje Drenthe

Familiefeestje Drenthe met volop (speel)plezier

Bij de Drentse Koe kunnen kinderen heerlijk spelen. Wij hebben mogelijkheden om zowel binnen als buiten te spelen. De ‘grote’ mensen kunnen lekker bijkletsen op het terras, ook zowel in de binnenspeeltuin als buiten. Uiteraard onder het genot van een grote mok koffie of thee en overheerlijk appelgebak. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt ranja drinken.

Dagindeling familiefiets of familieuitje

Zoals gezegd begint het familiefeest of het familieuitje in Drenthe met een lekkere bak koffie of thee en appeltaart. Daarna met z’n allen een potje boerenbiljart, een puzzel in het maisdoolhof, een uur fietsen op de familiefiets of oud Hollandse spelen in glow in the dark. Het gehele familiefeest zal in teken staan van samen actief bezig zijn en plezier hebben!

Ideale locatie voor een familiefeestje in Drenthe

Heeft u wat te vieren of wilt u de familie bij elkaar brengen op een mooie locatie omgeven door het groen? Kies dan voor de Drentse Koe in Ruinerwold. Voor de kinderen is hier volop vermaak mogelijk en ook de volwassenen zullen zeker niet achterblijven. Wanneer u een familiefeest in Drenthe gaat organiseren, raden wij u de Drentse Koe van harte aan! Wij beschikken over een maisdoolhofspeelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Neem vandaag nog contact met ons op. Ook voor uw familieuitje in Friesland of Overijssel!