Drentse Koe

Familie uitje Friesland

Familie uitje in de buurt van Friesland? Kijk dan eens bij de Drentse Koe, u vindt onze locatie net buiten Friesland in Ruinerwold. Wij zijn centraal gelegen op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland. Wij bieden u diverse arrangementen. Voor familiefeestjes in Friesland bij mooi én minder mooi weer. De kinderen kunnen bij ons naar hartenlust spelen, op het grote speelterrein of in de verwarmde speelschuur. De volwassenen kunnen heerlijk bijpraten en genieten van een hapje en een drankje op ons terras of in een van onze speciale groepsruimtes. Daarnaast kunt u voor een familie uitje, familiefeestje of familiereünie in Friesland kiezen uit een aantal activiteiten.
Familie uitje Friesland
Familie uitje Friesland

Hoe ziet de dag eruit?

Voor een familie uitje in Friesland kunt u bij ons uit diverse activiteiten kiezen. Zo kunt u kiezen voor een leuk potje boerenbiljart, om het maïsdoolhof in te gaan, op de familiefiets of om oudhollandse spelen in Glow in The Dark te spelen. We beginnen de dag uiteraard met een lekkere bak koffie of thee en een stuk appeltaart zal niet ontbreken. Er is de mogelijkheid om bij de Drentse Koe te lunchen en om de dag af te sluiten met een gezellige BBQ. Kortom, voor een familie uitje in Friesland bent u hier aan het juiste adres!

Familie uitje Friesland

Voor een familie uitje, familiefeestje of familiereünie in Friesland, zit u bij ons meer dan goed. Ook met slecht weer hebben wij een overdekte speeltuin. Wij bieden u de perfecte locatie om uw familie bijeen te brengen en om een geweldige dag te beleven. Kom naar de Drentse Koe in Ruinerwold, een belevenis die u nooit zult vergeten! Onze speelweides zijn recentelijk nog uitgebreid, voor nog meer speelplezier! Uiteraard zullen de volwassenen niet achter blijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact of op reserveer direct. U kunt bij ons ook uw familie uitje in Drenthe of Overijssel organiseren.