Drentse Koe

Familie uitje Overijssel

Bent u op zoek naar een locatie voor een familie uitje, familiefeestje of een familiereünie in Overijssel? De Drentse Koe is dan de locatie waar u naar op zoek bent. Zowel jong als oud beleeft hier een dag om nooit te vergeten. U vindt de Drentse Koe in Ruinerwold, net over de grens van Overijssel in Drenthe. Kom eens langs of bekijk onze website en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben voor een familieuitje in Overijssel! Ook voor uw familiefeestje in Drenthe en Friesland bent u bij ons aan het juiste adres.

Familie uitje Overijssel
Familie uitje Overijssel

Hoe ziet de dag eruit?

Een familieuitje, familiereünie of ander familiefeest in Overijssel bij de Drentse Koe begint met een lekkere bak koffie of thee. Appeltaart ontbreekt uiteraard niet. Daarna kan er gekozen worden voor een potje boerenbiljart, een puzzel in het maïsdoolhof, een uur fietsen op de familiefiets of oud-Hollandse spelen in ‘glow of the dark’. Vervolgens zal er geluncht worden. De lunch bestaat uit een grote kop overheerlijke boerengroentesoep of een lekker broodje gehaktbal. De gehele dag is er de mogelijkheid om vier keer drinken af te halen. Uiteraard zal ook een lekker Drentse Koe ijsje niet ontbreken. U mag overal gebruik van maken tijdens uw familiefeest in Overijssel.

Familie uitje Overijssel

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw familie bij elkaar te brengen door middel van een familiefeest of familie uitje in Overijssel? Kom dan naar de Drentse Koe! Vertier voor jong en oud. Onze speelweides zijn recentelijk nog uitgebreid, voor nog meer speelplezier! Uiteraard zullen de volwassenen niet achter blijven. Wanneer u een familieuitje in Overijssel gaat organiseren, bent u bij ons van harte welkom. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhofspeelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Reserveer vandaag nog! Kom ook voor een Schoolreisje in Drenthe naar de Drentse Koe!