De hele dag plezier en vermaak!

Familie uitje Overijssel

Bent u op zoek naar een locatie voor een familie uitje, familiefeestje of een familiereünie in Overijssel? De Drentse Koe is dan de locatie waar u naar op zoek bent. Zowel jong als oud beleeft hier een dag om nooit te vergeten. U vindt de Drentse Koe in Ruinerwold, net over de grens van Overijssel in Drenthe. Kom eens langs of bekijk onze website en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben voor een familieuitje in Overijssel! Ook voor uw familiefeestje in Drenthe en Friesland bent u bij ons aan het juiste adres.

✔ Binnen- en buitenspelen ✔ Inclusief BBQ ✔ Lekker IJsje

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ - Prijs per kind
€ - Prijs per volwassenen
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 23 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 48,50 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 43 Prijs per volwassenen
€ 29,50 Prijs per kind
€ 49,50 Prijs per volwassenen

Hoe ziet de dag eruit?

Een familieuitje, familiereünie of ander familiefeest in Overijssel bij de Drentse Koe begint met een lekkere bak koffie of thee. Appeltaart ontbreekt uiteraard niet. Daarna kan er gekozen worden voor een potje boerenbiljart, een puzzel in het maïsdoolhof, een uur fietsen op de familiefiets of oud-Hollandse spelen in ‘glow of the dark’. Vervolgens zal er geluncht worden. De lunch bestaat uit een grote kop overheerlijke boerengroentesoep of een lekker broodje gehaktbal. De gehele dag is er de mogelijkheid om vier keer drinken af te halen. Uiteraard zal ook een lekker Drentse Koe ijsje niet ontbreken. U mag overal gebruik van maken tijdens uw familiefeest in Overijssel.
Familie uitje in OverijsselFamilieuitje Overijssel

 

BBQ Familieuitje Overijssel

Uiteraard gaat er ook gebarbecued worden! Om 16.00u zal de BBQ starten. Volop vlees, lekkere salade, stokbrood en meer! Het familieuitje in Overijssel staat in teken van plezier en samen actief bezig zijn. Bekijk hieronder een filmpje om een indruk te krijgen van een familieuitje of een familiefeestje in Overijssel.

Ook andere buffetten mogelijk

Het is mogelijk om voor uw familie uitje in Overijssel te kiezen uit diverse arrangementen, maar er zijn natuurlijk ook alternatieve buffetten mogelijk. Bekijk hieronder de buffetten. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.
• Tapas buffet
• Stampot buffet
• Hollands buffet
• Warm/koud buffet
• Varken aan het spit

Familiefeest in Overijssel organiseren? Reserveer nu!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw familie bij elkaar te brengen door middel van een familiefeest of familie uitje in Overijssel? Kom dan naar de Drentse Koe! Vertier voor jong en oud. Onze speelweides zijn recentelijk nog uitgebreid, voor nog meer speelplezier! Uiteraard zullen de volwassenen niet achter blijven. Wanneer u een familieuitje in Overijssel gaat organiseren, bent u bij ons van harte welkom. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Reserveer vandaag nog! Kom ook voor een Schoolreisje in Drenthe naar de Drentse Koe!

 familie uitje overijssel