Plezier voor jong en oud!

Familie uitje Zwolle

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een familie uitje in de buurt van Zwolle? Zwolle ligt op nog geen half uur rijden van de Drentse Koe in Ruinerwold. Voor kinderen is er bij ons genoeg te doen en ook ouderen kunnen heerlijk bijkletsen onder het genot van hapjes en drankjes op het terras.  Ontdek de vele activiteiten van de Drentse Koe voor een geslaagd familiefeest nabij Zwolle. U kunt bij ons terecht voor verschillende groepsactiviteiten, zoals boerenbiljart en maisdoolhof. Altijd al met z’n allen willen fietsen op een groepsfiets? Ook dat kan bij de Drentse Koe!

✔ Hapjes en drankjes ✔ Binnen en buiten ✔ Groepsruimtes

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 23 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 48,50 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 43 Prijs per volwassenen
€ 29,50 Prijs per kind
€ 49,50 Prijs per volwassenen

Gezelligheid met uw familie

We hebben voor een familiefeestje in de regio Zwolle verschillende groepsruimtes beschikbaar. Zo kunt u gezellig samen komen in een blokhut op het speelterrein of in de groepsruimte in de speelschuur. Ook is het mogelijk om apart van andere dagbezoekers te zitten in een gehuurde ruimte. Zo’n ruimte kost 3,50 euro per persoon. U kunt gewoon nog gebruik maken van alles wat de speelboerderij uw familie te bieden heeft. In alle ruimtes kunt u gezellig met elkaar wat eten. Benieuwd wat u bij ons kunt eten? Bekijk alvast de arrangementen.
Familieuitje ZwolleFamilie uitje Zwolle

Familiereünie Zwolle

Ontdek de omgeving van Ruinerwold met de familie die geschikt is voor maximaal 14 volwassenen en 6 kinderen. Ons maisdoolhof is ook erg leuk voor een familie reünie nabij Zwolle. Altijd al eens goed kennis willen maken met het platteland? De maisdoolhof staat voor avontuur met een leuk en educatief tintje dankzij het leuke vragenspel die geschikt is voor zowel jong en oud. Verdwaal samen met uw familie in de doolhof. Kan uw familie de uitgang vinden?

Bekijk het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van een familiefeestje of familie uitje in Zwolle!

Speciale streekproducten

Op de locatie van de Drentse Koe vindt u een overdekte speeltuin en ook een boerderijwinkel waar wij speciale streekproducten verkopen. Kom eens langs in onze winkel tijdens uw familiereünie. In Zwolle genieten van een lekkere Ambrosia wijn? Of gaat u toch voor de Boerinnenkaas van kaasboerderij Bergsma uit Nijensleek? Wij stellen graag een leuk pakket voor u samen! Bij ons weet u zeker dat u de lekkerste streekproducten mee naar huis neemt. Een familieuitje Zwolle bij de Drentse Koe is zeker de moeite waard!

Familie uitje nabij Zwolle bij de Drentse Koe

Voor een familieuitje in de buurt van Zwolle zit u bij de Drentse Koe in Ruinerwold goed. Wij hebben uw familie veel te bieden. Voor zowel de kinderen als ouderen is genoeg te doen op onze locatie. Bij al onze arrangementen bent u welkom tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Op onze website vindt u nog veel informatie over de mogelijkheden van een familie uitje Zwolle. Interesse in een familie feest bij de Drentse Koe? Bel ons op 06 40 41 88 28 of stuur een mail via info@drentsekoe.nl.