Drentse Koe

Familie uitje Zwolle

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een familie uitje in de buurt van Zwolle? Zwolle ligt op nog geen half uur rijden van de Drentse Koe in Ruinerwold. Voor kinderen is er bij ons genoeg te doen en ook ouderen kunnen heerlijk bijkletsen onder het genot van hapjes en drankjes op het terras. Ontdek de vele activiteiten van de Drentse Koe voor een geslaagd familiefeest nabij Zwolle. U kunt bij ons terecht voor verschillende groepsactiviteiten, zoals boerenbiljart en maisdoolhof. Altijd al met z’n allen willen fietsen op een groepsfiets? Ook dat kan bij de Drentse Koe.

Familie uitje Zwolle
Familie uitje Zwolle

Gezelligheid met uw familie

We hebben voor een familiefeestje in de regio Zwolle verschillende groepsruimtes beschikbaar. Zo kunt u gezellig samen komen in een blokhut op het speelterrein of in de groepsruimte in de speelschuur. Ook is het mogelijk om apart van andere dagbezoekers te zitten in een gehuurde ruimte. Zo’n ruimte kost 3,50 euro per persoon. U kunt gewoon nog gebruik maken van alles wat de speelboerderij uw familie te bieden heeft. In alle ruimtes kunt u gezellig met elkaar wat eten. Benieuwd wat u bij ons kunt eten? Bekijk alvast de arrangementen.

Familie uitje nabij Zwolle bij De Drentse Koe

Voor een familieuitje in de buurt van Zwolle zit u bij de Drentse Koe in Ruinerwold goed. Wij hebben uw familie veel te bieden. Voor zowel de kinderen als ouderen is genoeg te doen op onze locatie. Bij al onze arrangementen bent u welkom tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Op onze website vindt u nog veel informatie over de mogelijkheden van een familie uitje Zwolle. Interesse in een familie feest bij de Drentse Koe? Bel ons op 06-40 41 88 28 of stuur een mail via info@drentsekoe.nl.