Het leukste familie uitje bij mooi en minder mooi weer.

Familie uitje

Een onvergetelijk familie uitje organiseren wil je natuurlijk goed doen. Wij, van De Drentse Koe, helpen u daar graag bij! Door vele jaren ervaring met familie uitjes zit u bij ons goed. Ons doel is om een fantastisch familie uitje te organiseren voor u en uw familie, zodat u als familie hier altijd leuke herinneringen aan hebben.

Op onze goed te bereiken en unieke locatie, wat oorspronkelijk een melkveebedrijf was, zijn we ons door de jaren heen gaan specialiseren in familie uitjes, kinderfeestjes, schoolreisjes, uitjes voor vrienden en nog veel meer arrangementen.

✔ Uniek klimparcours ✔ Interactieve waterplaats ✔ Voordelige arrangementen

familie uitje

Veel mogelijkheden

Bij De Drentse Koe is er veel mogelijk met betrekking tot een familie uitje. Wij bieden naast het organiseren van familie uitjes ook vele andere mogelijkheden op het gebied van feesten en uitjes. Naast alle feesten en uitjes bieden wij ouders en kinderen een leuke tijd met onze speel- en IJsboerderij. Hier kunnen kinderen binnen en buiten spelen in zowel de binnen- als buitenspeeltuin.

Het unieke aan een familie uitje bij De Drentse Koe is voornamelijk de combinatie van activiteiten en het agrarische thema. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders tot rust komen en genieten van lekker eten en streekproducten in het restaurant.

Het leukste familie uitje

Voor een familie uitje, een familiefeest of een familiedag is De Drentse Koe een hele goede uitkomst. Een grote groep met zowel volwassenen als kinderen is voor ons geen probleem. Volwassenen kunnen heerlijk genieten van snacks en een drankje op de boerderij of op het terras. De kinderen kunnen ondertussen voetballen, dieren voeren of in de speeltuin hun gang gaan op de springkussens, op de kabelbaan of in de grote speelschuur.

Nadat de kinderen uitgespeeld zijn en de volwassenen weer bij hebben gepraat, kunt u met z’n allen gaan barbecuen. Niet te vergeten zijn ook de activiteiten voor volwassenen. U kunt deelnemen aan de boerenbiljart of de maisdoolhof uitproberen. U kunt uw familie uitje zo uitgebreid maken of eenvoudig houden als u zelf wenst.

Organiseer hier uw familie uitje

Bent u er over uit? De Drentse Koe in Ruinerwold helpt u graag met het organiseren van uw familie uitje. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is, hoeveel het gaat kosten of wilt u een familie uitje plannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 640 418 828 of te e-mailen naar info@drentsekoe.nl. U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen in alle gevallen zo snel mogelijk contact met u op.