Reserveer je bezoek ! Ook abonnementhouders

Familie / vrienden

Vanaf 5 juni kunt u weer groepsarrangementen boeken. Mail uw aanvraag naar info@drentsekoe.nl

Een leuke familiedag of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen!

Wij bieden u diverse arrangementen waarbij u profiteert van een all-in prijs. Dat betekent dat koffie, gebak, limonade, fris, bier/wijn, ijs, nootjes, bitterballen en een buffet, bbq of pannenkoeken inbegrepen zijn. Plus de besloten ruimte, en inclusief alle activiteiten, waaronder het maisdoolhof, gebruik van de familiefiets* (gedurende 1 uur) en de klim experience*. Zo heeft u tijdens de dag geen lopende rekening en weet u vooraf exact wat uw familiedag gaat kosten.

Wenst u geen aparte groepsruimte, maar komt u wel met een groep? Kies dan voor het A la carte arrangement. Hierbij stelt u zelf uw arrangement samen. Let op: wij reserveren dan een plekje voor uw gezelschap in de algemene ruimte. Een BBQ, buffet of het bakken van pannenkoeken is hierbij niet mogelijk. Wel kunt u vooraf een keuze maken uit het à la carte menu van ons restaurant.

*Meld u bij aankomst bij de kassa of u hier gebruik van wenst te maken. Dan plannen wij dit voor u in.

Dieet of allergie?

De Drentse Koe heeft vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en suikervrije items op de menukaart. Let op: alleen hen met een ernstige notenallergie kunnen wij helaas niets volwaardigs bieden, gezien overal sporen van noten in kunnen voorkomen.

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 23 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 48,50 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 43 Prijs per volwassenen
€ 29,50 Prijs per kind
€ 49,50 Prijs per volwassenen

arrangementenarrangementen De Drentse Koearrangementen van De Drentse Koediverse arrangementen