Drentse Koe

Feestlocatie Drenthe

De Drentse Koe is de ideale feestlocatie in Drenthe voor een familiefeest, bedrijfsfeest, reünie, kinderfeestje of bijvoorbeeld babyshower. Onze locatie beschikt over diverse groepsruimtes. Door de centrale ligging in Zuidwest Drenthe nabij Meppel (A28/A32), is de Drentse Koe goed bereikbaar vanuit Friesland, Overijssel, de Flevopolder en Drenthe. Terwijl de volwassenen gezellig bijpraten en genieten van hapjes en drankjes, spelen de kinderen in de speelschuur of op het buitenterrein. En als de kinderen zich vermaken…dan hebben de ouders het naar hun zin! Deze feestlocatie in Drenthe biedt een heleboel plezier voor jong en oud!

Feestlocatie Drenthe
Feestlocatie Drenthe

De Drentse Koe beschikt over twee besloten groepsruimtes, een gezellige grote blokhut en de groepsruimte in de speelschuur. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van ongeveer 20-80 personen en zijn ingericht met stoer meubilair van steigerhout. Beide ruimtes beschikken over een eigen terras. De groepsruimtes liggen centraal op het terrein en zijn voor kinderen eenvoudig te bereiken. Het hele speelterrein is veilig, overzichtelijk en omheind. U boekt op basis van een van onze arrangementen. Kinderen kunnen tijdens het feest onbeperkt binnen (in de overdekte speeltuin) en buiten spelen. Voor de groepsruimte betaalt u slechts € 50 per dag (10 – 18 uur). De hele locatie afhuren? Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelige feestlocatie Drenthe

Wist u trouwens dag wij zeer scherpe tarieven hanteren, waardoor we ook een voordelige feestlocatie in Drenthe zijn? Kijk bij arrangementen voor meer informatie en prijzen of neemt u contact met ons op. Vul op de contactpagina ons formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Maar u kunt ons ook direct bellen op 06 40 41 88 28 of mailen via info@drentsekoe.nl.