Drentse Koe

Feestlocatie Overijssel

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie nabij Overijssel? Kom dan langs bij de Drentse Koe! Wij bieden u verschillende arrangementen, activiteiten én ruimtes. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze speelschuur of op het buitenterrein. Natuurlijk worden de volwassenen niet vergeten bij de Drentse Koe, want ook zij kunnen genoeg activiteiten ondernemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om lekker bij te kletsen in een gezellige grote blokhut. Oftewel, plezier voor jong en oud bij onze feestlocatie nabij Overijssel!

Feestlocatie Overijssel
Feestlocatie Overijssel

De Drentse Koe beschikt over twee besloten groepsruimtes, een gezellige grote blokhut en de groepsruimte in de speelschuur. De ruimtes zijn geschikt voor groepen van ongeveer 20-80 personen en zijn ingericht met stoer meubilair van steigerhout. Beide ruimtes beschikken over een eigen terras. De groepsruimtes liggen centraal op het terrein en zijn voor kinderen eenvoudig te bereiken. Het hele speelterrein is veilig, overzichtelijk en omheind. U boekt op basis van een van onze arrangementen. Kinderen kunnen tijdens het feest onbeperkt binnen (in de overdekte speeltuin) en buiten spelen. Voor de groepsruimte betaalt u slechts € 50 per dag (10 – 18 uur). De hele locatie afhuren? Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelige feestlocatie Overijssel

Wist u trouwens dag wij zeer scherpe tarieven hanteren, waardoor we ook een voordelige feestlocatie in Overijssel zijn? Kijk bij arrangementen voor meer informatie en prijzen of neemt u contact met ons op. Vul op de contactpagina ons formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Maar u kunt ons ook direct bellen op 06 40 41 88 28 of mailen via info@drentsekoe.nl.