Dé locatie voor ieder soort feest!

Feestlocatie Overijssel

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie nabij Overijssel? Kom dan langs bij de Drentse Koe! Wij bieden u verschillende arrangementen, activiteiten én ruimtes. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze speelschuur of op het buitenterrein. Natuurlijk worden de volwassenen niet vergeten bij de Drentse Koe, want ook zij kunnen genoeg activiteiten ondernemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om lekker bij te kletsen in een gezellige grote blokhut. Oftewel, plezier voor jong en oud bij onze feestlocatie nabij Overijssel!

✔ Diverse ruimtes ✔ Kies uw arrangement ✔ Binnen en buiten

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 7,00 Prijs per kind
€ 7,00 Prijs per volwassenen
€ 11,50 Prijs per kind
€ 10,00 Prijs per volwassenen

Schoolreisje A Boeken

Schoolreisje B Boeken

Voor welke ruimte gaat u?

Bent u van plan om een groepsruimte te huren bij de Drentse Koe? Dan kunt u kiezen uit verschillende ruimtes. Gaat u voor de besloten groepsruimtes, een groepsruimte in de speelschuur of toch voor die gezellige grote blokhut op onze feestlocatie nabij Overijssel? U kunt onze ruimtes afhuren voor ongeveer 20 tot 80 personen. De groepsruimtes zijn ingericht met meubilair van steigerhout. Daarnaast heeft u ook de beschikking tot een terras. U kunt de kinderen met een gerust hart laten spelen op onze veilige en overzichtelijke speelterrein met omheiningen.

Feestlocatie OverijsselFeestlocatie in Overijssel

 

 

 

 

 

 

Boeken op basis van arrangementen

Bij ons boekt u op basis van onze arrangementen. Het is ook mogelijk om onze feestlocatie nabij Overijssel helemaal af te huren. Bent u dit van plan? Neem dan wel even contact met ons, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Met een arrangement kun u ons bezoeken in de binnenspeeltuin of ook wel overdekte speeltuin.

Naast onze fantastische speelboerderij & speelschuur bieden we de volgende leuke activiteiten om tijdens een familiefeest of bedrijfsuitje samen te beleven:

• Boerenbiljart
• Familiefiets
• Maïsdoolhof
• Pannavoetbal (Glow-in-the-Dark)
• Oud-Hollandse Spelen (Glow-in-the-Dark)

Dit maakt De Drentse Koe in Ruinerwold tot een unieke feestlocatie!

Bekijk het onderstaande filmpje van onze feestlocatie nabij Overijssel en doe een indruk op:

Drentse Koe: Feestlocatie Overijssel

Ziet u het wel zitten om bij onze feestlocatie naast Overijssel een feest te organiseren? Profiteer dan van onze zeer scherpe tarieven! Deze tarieven kunt u bekijken op onze arrangementenpagina. Wilt u een bedrijfsfeest, familiefeest of kinderfeestje geven? Dat kan allemaal bij de Drentse Koe in Drenthe! Neem contact met ons op via de contactpagina, zodat wij u snel verder kunnen helpen. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 06 40 41 88 28.