Drentse Koe

Feestlocatie

Voor een feestlocatie bent u bij De Drentse Koe aan het juiste adres. Of u nu een familiefeest, kinderfeest of bedrijfsfeest wilt organiseren, u bent van harte welkom. Er is namelijk enorm veel mogelijkheden op onze feestlocatie. Met onze goed bereikbare feestlocatie nabij Meppel en onze lage tarieven bieden wij u alles wat nodig is voor een geslaagd feest.

 

Kinderfeest geven

Een kinderfeest geven is zo makkelijk nog niet. Er zijn veel mogelijkheden en er moet met veel dingen rekening gehouden worden. Denk aan verantwoordelijkheid, creativiteit en plezier. Laat De Drentse Koe u dit uit handen nemen. Wij zorgen voor een geweldig kinderfeest, vol met avontuur.

Daarnaast is een kinderfeest op onze feestlocatie een leerzame tijd voor kinderen. Kinderen leren naast het plezier ook onbewust veel bij over de natuur en over dieren. Na of tijdens het spelen kan er ook tijd worden ingepland voor een snack, een ijsje en wat drinken. En natuurlijk ook voor pannenkoeken bakken zit u goed bij ons!

 

Bedrijfsfeest organiseren

Heeft u wel eens overwogen om uw personeelsfeest of bedrijfsfeest bij De Drentse Koe te organiseren? De Drentse Koe is een uitstekende feestlocatie voor uw bedrijfsfeest. Het is een unieke ervaring op een unieke feestlocatie. Genieten van een mooi uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Familiefeest

Voor een familiefeest of een familiedag is De Drentse Koe toch wel echt de beste feestlocatie. De mogelijkheden zijn oneindig. Er is veel ruimte, waardoor een grote groep mensen geen probleem is. Gezellig met de hele familie genieten van een familiedag is belangrijk. Wij weten dit maar al te goed. Voor de kinderen is er veel te doen, denk aan de dieren voeren, avontuurlijke spelletjes of voetbal.

Volwassenen kunnen genieten van lekker eten in het restaurant of buiten lekker barbecuen. Ook voor volwassenen zijn er leuke activiteiten te doen. Denk hierbij aan Oudhollandse Spelen en boerenbiljart.

 

Geef een feest op onze feestlocatie!

Een uniek en onvergetelijk feest geven? U heeft de juiste feestlocatie voor uw feest gevonden. Benieuwd naar alle mogelijkheden of tarieven? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@drentsekoe.nl, bel ons op +31 (0) 640 418 828 of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Familiedag pannenkoeken bakken
Familiedag barbecue
Familiedagen Arrangement De Drentse Koe