Drentse Koe

Familiedagen Arrangement De Drentse Koe

FAMILIE & VRIENDEN

Familie & Vrienden

Een gezellige familiedag of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Leuk voor jong en oud! 

Niet alleen de kinderen kunnen bij ons eindeloos spelen ook voor volwassen is er veel te doen. Wat dacht u van boerenbiljart, Glow in the Dark Oud Hollandse spelen, dwalen in het maïsdoolhof of samen een ritje maken op de familiefiets? U beschikt met elkaar over een speciale groepsruimte met eigen terras om even op adem te komen, lekker te eten en gezellig bij te kletsen.  

Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij u profiteert van een all-in prijs. Dat betekent dat koffie, gebak, limonade, fris, bier/wijn, ijs, nootjes en een buffet (BBQ of pannenkoeken) inbegrepen zijn. Plus de besloten ruimte en inclusief alle activiteiten, waaronder het maïsdoolhof en de klim experience. Zo heeft u tijdens de dag geen lopende rekening en weet u vooraf exact wat uw familiedag gaat kosten. Heel handig!

De familiefiets kan optioneel worden bijgeboekt voor € 50 (1 uur) (4 pers. + 2 kids tot 5 jaar).

Gezelligheid voor iedereen

Er is genoeg te doen voor jong en oud(er)! Dus ook voor oma’s verjaardag ben je welkom bij de Drentse Koe. 

Dieet of allergie?

De Drentse Koe heeft vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en suikervrije items op de menukaart. Let op: alleen hen met een ernstige notenallergie kunnen wij helaas niets volwaardigs bieden, gezien overal sporen van noten in kunnen voorkomen.

Feestje

Patatbuffet

Pannenkoeken arrangement

Soep en broodjes buffet

Warm en koud buffet

Chinees buffet

Boergondische BBQ

Boeren brunch

Familiedagen Arrangement De Drentse Koe
Familiedag pannenkoeken bakken
Familiedag barbecue