Drentse Koe

Spelen & ijs eten bij speel- en ijsboerderij de Drentse Koe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen– en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij ontvangen veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op onze speelboerderij. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

Heerlijk huisgemaakt ijs op deze ijsboerderij

In ons restaurant bieden wij u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks. Maar bovenal kunt u genieten van ons heerlijk & huisgemaakt Drentse Koe IJS!

Vanaf 1999 maken we van dagverse melk, “Drentse Koe IJs” in alle denkbare smaken. Dit zijn de smaken: vanille-roomijs, maar ook noten-ijs, koffie-ijs, yoghurt-ijs, kwarkframboos-ijs, bananen-ijs, aardbeien-ijs en sorbetijs van verse vruchten. Het is ook mogelijk om suikervrij ijs (gezoet met stevia) te krijgen, met of zonder melk in de smaken aardbei, room of hazelnoot. Al het ijs bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten.

In welke hoeveelheid is het ijs te koop?

Ijs van speel- en ijsboerderij de Drentse Koe wordt in hoorntjes, bekers en coupes verkocht op onze boerderij. Ook is het mogelijk om het ijs te kopen per roombeker, halve liter, liter twee-en-een-halve liter of vijf liter.

Ijsboerderij de Drentse Koe