Hoera! We zijn open!

Informatie

Kom je spelen? We zijn open!

De Drentse Koe is geopend. Wel hebben we maar een zeer beperkte beschikbaarheid en zijn de volgende voorschriften van toepassing:

  • Reserveren is verplicht. Dat doe je eenvoudig via de website. Voor abonnementhouders geldt ook dat zij moeten reserveren.
  • De speeltuin is beperkt geopend. Kijk bij de openingstijden.
  • Personen van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje.
  • Volwassenen blijven in de speelschuur zoveel mogelijk bij hun eigen tafel en houden 1,5 meter afstand.
  • Alle bezoekers dienen bij entree de handen te desinfecteren. Hiertoe tref je een speciale zuil bij de ingang. Wij adviseren bij vertrek het desinfecteren te herhalen.
  • De horeca is gesloten. Je kunt tot nadere orde zelf eten en drinken meenemen.
  • Schoolreisjes, kinderfeestjes en groepen zijn helaas voorlopig niet toegestaan. Neem contact op voor meer informatie.

Naast de reguliere entree zijn wij genoodzaakt om de aankomende periode voor de reservering een bedrag van € 1 per gezelschap te rekenen. Dit gezien de beperkte capaciteit die momenteel geldt en alle maatregelen die wij nu nemen om veilig en haalbaar open te gaan. Deze reserveringskosten gelden ook voor abonnementhouders.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat op nummer 1.

Ben je in de afgelopen 14 dagen ziek geweest, ben je verkouden of niet fit blijf dan alsjeblieft thuis. Ook kinderen met zichtbare verkoudheidsverschijnselen of snotneuzen kunnen wij helaas niet toestaan en worden verzocht de speeltuin te verlaten. 

We vertrouwen op ieders medewerking zich te houden aan de ‘nieuwe’ regels en hopen op begrip en geduld als onze dienstverlening aankomende tijd iets anders is dan je normaal van ons gewend bent.

Team De Drentse Koe