Hoera! We zijn weer open!

Informatie

Kom je buitenspelen? We zijn weer open!

De Drentse Koe is weer geopend. Wel zijn we genoodzaakt, en dat vinden we ook meer dan vanzelfsprekend, ons te houden aan de voorschriften van de RIVM en veiligheidsregio:

  • Reserveren is verplicht, óók voor abonnementhouders. Dat doe je eenvoudig via de website. Heb je geen abonnement, dan kun je direct je tickets online kopen.
  • De speeltuin is geopend tussen 9.30 en 18 uur.
  • Alle bezoekers dienen bij entree de handen te desinfecteren. Hiertoe tref je een speciale zuil bij de ingang. Wij adviseren je bij vertrek het desinfecteren te herhalen.
  • De horeca is geopend. Je bestelt eenvoudig via de speciale app op je telefoon. We leggen je ter plaatse uit hoe dit werkt.
  • Schoolreisjes, kinderfeestjes en groepen zijn van harte welkom (geen maximum aantal personen). We hanteren in onze groepsruimte voldoende ruimte om de 1,5 meter te kunnen bieden. Hierbij vertrouwen wij op uw eigen verantwoordelijkheid deze afstand te bewaken.

Naast de reguliere entree zijn wij genoodzaakt om de aankomende periode voor de reservering een bedrag van € 2,50 per gezelschap te rekenen. Dit gezien de beperkte capaciteit die momenteel geldt en alle maatregelen die wij nu nemen om veilig en haalbaar open te gaan. Deze reserveringskosten gelden ook voor abonnementhouders.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat op nummer 1.

Ben je in de afgelopen 14 dagen ziek geweest, ben je verkouden of niet fit blijf dan alsjeblieft thuis. Ook kinderen met zichtbare verkoudheidsverschijnselen of snotneuzen kunnen wij helaas niet toestaan en worden verzocht de speeltuin te verlaten. 

We vertrouwen op ieders medewerking zich te houden aan de ‘nieuwe’ regels en hopen op begrip en geduld als onze dienstverlening aankomende tijd iets anders is dan je normaal van ons gewend bent.

Team De Drentse Koe