Gegarandeerd een geslaagd kinderfeestje in Assen!

Kinderfeestje Assen

Een kinderfeestje organiseren is niet zomaar iets. En dat weten we bij de Drentse Koe maar al te goed. Want hoe zorgt er nu voor dat kinderen een kinderfeestje beleven dat ze niet snel zullen vergeten? Bij de Drentse Koe zorgen we voor een unieke ervaring! Als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje in Assen, zit u bij de Drentse Koe meer dan goed. De kinderen kunnen hier namelijk naar hartenlust spelen, tussen de dieren, op de skelters, binnen op de glijbaan en ga zo maar door. Een ideale plaats dus voor een een kinderfeestje in Assen en omstreken!

✔ 100% plezier ✔ Onbeperkt ranja ✔ Binnen en buiten spelen 

Onze diverse arrangementen

Voor een kinderfeestje in Assen hebben wij diverse arrangementen. Hieronder staan de verschillende arrangementen beschreven:

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje in de regio Assen? Neem dan contact op met de Drentse Koe!

Extra plezier voor een kinderfeestje in Assen

De Drentse Koe is gevestigd in Ruinerwold, op slechts een klein halfuurtje rijden van Assen. Voor een kinderfeestje in Assen, dat dichtbij is en alles te bieden heeft, kunt u bij ons aankloppen. Maar wat kenmerkt de Drentse Koe nu? Bij ons kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen met de traptrekkers, op de skelterbaan, tussen de dieren spelen, springen op het springkussen en binnen kan er gespeeld worden met de blokken, de trekkers, het beweegspel, glow in the dark panna voetbal, speelmanege en de glijbanen.
Kinderfeestje in AssenKinderfeest Assen

 

 

 

 

 

 

Klimpark bij de Drentse Koe

Sinds kort is het klimpark bij de Drentse Koe geopend. Kinderen kunnen hier met het kinderfeestje uren lang spelen. Bekijk hier onder filmpje van de Drentse Koe.

Neem contact op voor een kinderfeestje nabij Assen

Wilt u meer weten of direct reserveren voor een kinderfeestje in de buurt van Assen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan er dan voor zorgen dat het kinderfeestje tot een waar succes wordt. U kunt ons mailen op info@drentsekoe.nl of bellen via 06 40 41 88 28. U kunt ook bij ons terecht voor een kinderfeestje in Drenthe, Steenwijk of Zwolle!

kinderfeestje assen