Voor het allerleukste kinderfeestje in Drenthe!

Kinderfeestje Drenthe

Op zoek naar het leukste kinderfeestje in Drenthe? Bij Speel- en IJsboerderij ervaren kinderen een geweldig kinderfeestje. De kinderen kunnen hier urenlang heerlijk spelen. Zo kunnen de kinderen buiten spelen met de traptrekkers, trampolines, springkussen en de klim- en speeltoestellen. Daarnaast is er een grote dierenweide met een skelterbaan. Maar de kinderen kunnen ook binnen spelen. Hier zijn trekkers, een glijbaan, een springkussen en een interactief beweegspel aanwezig waar de kinderen zich vele uren mee kunnen vermaken. Als u zoek bent naar een kinderfeestje in Drenthe, bent u bij ons aan het juiste adres!

✔ Altijd plezier ✔ Spelen met de dieren ✔ Binnen en buiten 

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Kinderfeestje in Drenthe: terrein vergroot!

In het voorjaar van 2014 hebben wij ons terrein twee keer zo groot gemaakt, om de kinderen zo veel mogelijk plezier te bieden. Maar alles is nog steeds zo overzichtelijk, zoals u van ons gewend bent. We beschikken nu ook over een dierenweide. De kinderen mogen de dieren aaien en kunnen tussen de dieren spelen.
Kinderfeestje DrentheKinderfeestje in Drenthe

 

 

 

 

 

 

Daarnaast is voor de oudere jeugd de skelterbaan vergroot. Later in het jaar hebben we ook nog eens de speelschuur vergroot. Kinderen kunnen met slecht weer dan lekker binnen spelen. Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe is de ideale plaats om uw kinderfeestje in Drenthe te vieren. Wij bieden diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie:

De Drentse Koe is er voor ieder kinderfeestje in Drenthe

Een kinderfeestje is niet zomaar iets, en dat snappen we bij de Drentse Koe maar al te goed. Het is voor de kinderen een unieke dag. Deze beleving van de kinderen moet dan ook waarheid worden. Bij de Drentse Koe zal de verwachting van de kinderen helemaal waarheid worden. Wij garanderen u een geslaagd kinderfeestje in Drenthe. Spelen kan zowel binnen als buiten, de kinderen zullen deze dag niet snel vergeten!

Maak van het kinderfeestje een ongekend succes!

Wilt u het kinderfeestje van uw kind tot een waar succes maken? Kom dan langs bij de Drentse Koe! Wij zijn op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10u tot 18u. Het is verstandig om van te voren te reserveren. U kunt daarvoor contact met ons opnemen, vul op de contactpagina ons formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Maar u kunt ons ook direct bellen op 06 40 41 88 28 of mailen via info@drentsekoe.nl. Wij zijn de plek voor kinderfeestjes in Drenthe, Zwolle, Assen, Steenwijk en Hoogeveen.