Kinderfeestjes zijn bij de Drentse Koe gegarandeerd een succes!

Drentse Koe: Kinderfeestje Hoogeveen

Een kinderfeestje in Hoogeveen organiseren, dat doet u bij de Drentse Koe. Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe is een ideale locatie voor een kinderfeestje. U vindt ons in Ruinerwold, op ongeveer 20 minuten rijden van Hoogeveen. Als uw kind binnenkort jarig is, dan bent u vast op zoek naar een manier om een geweldig kinderfeestje te organiseren. De Drentse Koe neemt al uw zorgen uit handen en zal de dag onvergetelijk maken. Op onze speel- en ijsboerderij zijn diverse mogelijkheden van vermaak. Van het rijden op trekkers tot het aaien van de dieren, van het springen op de springkussen tot het eten van patat. Kortom; voor een kinderfeestje in de regio Hoogeveen, moet u bij de Drentse Koe zijn!

✔ Grote speeltuin ✔ Diverse arrangementen ✔ Binnen en buiten! 

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Volop speelplezier bij de Drentse Koe

Bij de Drentse Koe staat speelplezier voorop tijdens een kinderfeestje in Hoogeveen. De kinderen kunnen bij ons naar hartenlust spelen. Recentelijk hebben wij ons terrein vergroot. Hierdoor hebben de kinderen nog meer ruimte om te spelen met de traptrekkers, de springkussens, de trampolines en de speeltoestellen. Daarnaast is er een grote skelterbaan en kan er ook binnen gespeeld worden. Als kers op de taart spelen de kinderen tussen de dieren en mogen ze de dieren aaien, wat een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn!

Kinderfeestje HoogeveenKinderfeest in Hoogeveen

 

 

 

 

Kinderfeestje Hoogeveen bij de Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in hartje Drenthe, wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig recreatiebedrijf. Voor een kinderfeestje in de regio Hoogeveen waarbij de kinderen een heus ‘boerengevoel’ krijgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Lekker rijden op een trekkertje, een potje boerenbiljart, de dieren aaien, springen op de springkussens en nog veel meer! U kunt kiezen uit diverse arrangementen met verschillende soorten eten en drinken. Denk hierbij aan patat en poffertjes, ijsjes en ranja!

Bekijk de video voor een sfeerimpressie:

Organiseer een geweldig kinderfeestje in Hoogeveen

Zoek niet langer verder en reserveer vandaag nog bij de Drentse Koe voor een kinderfeestje in de buurt van Hoogeveen (nabij Zwolle). Dat betekent namelijk gegarandeerd speelplezier en dus een geslaagde dag! Wilt u meer weten of direct reserveren? Neem dan contact met ons op per mail via info@drentsekoe.nl of bel naar 06 40 41 88 28. De Drentse Koe is de ideale locatie voor een kinderfeestje in Hoogeveen!

kinderfeestje hoogeveen