Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren?

Kinderfeestje Meppel

Bent u van plan om binnenkort een kinderfeestje in Meppel organiseren? Kom dan langs bij de Drentse Koe, gevestigd in Ruinerwold. U vindt u onze locatie op nog geen 10 minuten rijden vanaf Meppel. Bij Speel- en IJsboerderij is er ruimte voor een geweldig kinderfeestje. De kinderen kunnen hier namelijk vele uren spelen met alle toestellen die buiten én binnen te vinden zijn. Denk aan de traptrekkers, het springkussen, de trampolines, de klim-en speeltoestellen buiten en de trekkers, de glijbaan, het springkussen en het interactieve beweegspel binnen in de binnenspeeltuin. Daarnaast kunnen de kinderen spelen tussen de dieren. Kortom, genoeg te doen dus bij de Drentse Koe. Voor een kinderfeestje in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres!

✔ Tussen de dieren ✔ Binnen en buiten ✔ Vlakbij Meppel 

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Kinderfeestje Meppel: ideale locatie

Gelegen tussen de groene weilanden, middenin de natuur treft u onze locatie. Sinds het voorjaar van 2014 is ons terrein twee keer zo groot. Op deze manier kunnen we de kinderen nog meer plezier bieden. In onze dierenweide kunnen de kinderen tussen de dieren spelen en mogen ze de dieren ook aaien. Ook is onze skelterbaan vergroot, waardoor de oudere jeugd nog meer ruimte heeft om te spelen met de skelters. Ook onze speelschuur is vergroot. Bij minder weer kunnen de kinderen dan binnen spelen in de overdekte speeltuin. Voor kinderfeestjes bieden wij u diverse arrangementen waar u uit kunt kiezen. Als u op zoek bent naar een kinderfeestje in Meppel hoeft u niet verder te zoeken; klop bij ons aan!
Kinderfeestje MeppelKinderfeestje in Meppel

 

 

 

 

 

 

Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe

Uiteraard kunt u bij de Drentse Koe terecht voor meer dan alleen een kinderfeestje. Zo hebben wij ook een maïsdoolhof, kunt u bij ons boerenbiljarten, op de familiefiets of kom een kijkje nemen in onze boerderijwinkel en proef ons zelfgemaakte ijs. Daarnaast kunt u ook voor groepsuitjes of schoolreisjes bij ons terecht. Kom eens langs bij de Wolddijk 23 in Ruinerwold.

Kinderfeestje Meppel? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje in Meppel? En wilt u dat de kinderen het feestje nooit zullen vergeten? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw kinderfeestje in Meppel een succes wordt. U kunt contact met ons opnemen via info@drentsekoe.nl of via ons telefoonnummer: 06 40 41 88 28. Wij heten u van harte welkom op onze speel- en ijsboerderij! Ook voor een kinderfeestje in Drenthe, Assen, Zwolle of Steenwijk.