Voor het kinderfeestje dat de kinderen nooit zullen vergeten!

Kinderfeestje Steenwijk

Bent u op zoek naar een locatie voor een kinderfeestje in Steenwijk? Nabij Steenwijk vindt u speel-en ijsboerderij de Drentse Koe. De Drentse Koe is een ideale locatie voor een kinderfeestje. Kinderen kunnen hier volop spelen (binnen en buiten) en u heeft de keuze uit diverse arraingementen. U vindt Drentse Koe op nog geen kwartier rijden van Steenwijk, in Ruinerwold. Voor een onvergetelijk kinderfeestje, bent u hier aan het juiste adres.

✔ Binnen- en buitenspelen ✔ Tussen de dieren ✔ Zelfgemaakt ijs 

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe

Bij De Drentse Koe zijn volop mogelijkheden tot vermaak. De kinderen kunnen bij ons namelijk binnen en buiten spelen, dus ook in onze overdekte speeltuin. Wie het echte ‘boerengevoel’ wil proeven, zit bij ons meer dan goed. Kinderen kunnen hier spelen tussen de dieren en mogen ze ook aaien. Er zijn springkussens, trampolines, traptrekkers, skelters op de skelterbaan, een speeltuin, de zandbak en nog veel meer mogelijkheden om te spelen. Daarnaast kan er ook binnen gespeeld worden. Bijvoorbeeld met de blokken, glow –in-the-dark pannavoetbal, een interactief beweegspel en meer! Voor een succesvol kinderfeestje nabij Steenwijk kunt u bij ons aankloppen!
Kinderfeestje MeppelKinderfeestje in Meppel

 

 

 

 

 

 

Kinderfeestje Steenwijk: diverse arrangementen

Als u een kinderfeestje wilt organiseren bij de Drentse Koe, dan kunt u kiezen uit diverse arrangementen. Daarbij kunt u een keuze maken voor eten en drinken. Zo kunt u kiezen voor patat, poffertjes, pannenkoeken, broodjes, chips, ijs en meer. De arrangementen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden in overleg. Naast volop speelplezier bij een kinderfeestje nabij Steenwijk, zal de maag ook goed gevuld worden!

Bekijk de video voor een sfeerimpressie:

Organiseer een unieke dag

Een kinderfeestje nabij Steenwijk organiseren dat net een beetje anders is dan anders? De Drentse maakt het kinderfeestje van uw kind uniek en zorgt er voor dat de kinderen er nog lang over zullen praten. Bij de Drentse Koe snappen we wat er nodig is om de kinderen naar hartenlust te kunnen laten spelen en genieten.

Reserveer vandaag nog voor een kinderfeestje nabij Steenwijk!

Met de Drentse Koe heeft u een geweldige locatie gevonden voor een kinderfeestje nabij Steenwijk. Twijfel niet langer en reserveer vandaag nog! Neem contact met ons op per mail via info@drentsekoe.nl of bel ons op 06 40 41 88 28. Ook voor vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zijn ook de locatie voor uw kinderfeestje in Zwolle, Assen, Hoogeveen of de provincie Drenthe!

De Drentse Koe 
uit Ruinerwold 
wordt door