Maak van het kinderfeestje een echt succes!

Kinderfeestje Zwolle

Is uw kind binnenkort jarig en wilt u een kinderfeestje in de regio Zwolle organiseren? Bij de Drentse Koe beleven de kinderen urenlang een geweldig kinderfeestje! Er kan zowel buiten als binnen gespeeld worden. Buiten kunnen de kinderen zelfs tussen de dieren spelen. In de dierenweide is een grote skelterbaan waar kinderen graag actief zijn! Voor een kinderfeestje in Zwolle, heeft u met de Drentse Koe een geschikte locatie gevonden. De Drentse Koe is gevestigd in Ruinerwold, vlakbij Zwolle.

✔ Binnen en buiten spelen ✔ Grote skelterbaan ✔ Altijd plezier 

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 8,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 10,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Kinderfeestje nabij Zwolle: Nu extra plezier!

Ons terrein is in 2014 vergroot en dat betekent extra veel plezier! Kinderen kunnen buiten spelen met de trampolines, de springkussens, de speeltoestellen en de traptrekkers. Daarnaast is er een dierenweide waar de kinderen tussen de dieren kunnen spelen. Uiteraard kan er ook in de binnenspeeltuin gespeeld worden, dat is natuurlijk wel zo fijn als het bijvoorbeeld regent. Binnen kunnen de kinderen spelen met trekkers, blokken, het springkussen, een interactief beweegspel en een glijbaan. Volop plezier dus voor een kinderfeestje nabij Zwolle!
Kinderfeestje ZwolleKinderfeestje nabij Zwolle

 

 

 

 

 

Verschillende kinderfeestje arrangementen

Wij hebben een drietal arrangementen voor een kinderfeestje:

Arrangement 1 €7,95 per kind:
Er kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. De kinderen kunnen onbeperkt ranja drinken en cake versieren. Daarnaast krijgen de kinderen een overheerlijk ijsje. Een echte aanrader voor een kinderfeestje nabij Zwolle!

Arrangement 2 €9,95 per kind:
Bij arrangement 2 kunnen de kinderen ook wat lekkers eten. Denk aan patat, poffertjes of een broodje knakworst. Uiteraard kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

Arrangement 3 €11,95 per kind:
Voor een kinderfeestje nabij Zwolle kunt u ook kiezen voor het 3e arrangement. Kinderen kunnen dan binnen en buiten spelen, onbeperkt ranja drinken, cake versieren of kiezen voor een zakje chips. Daarnaast mogen ze onbeperkt pannenkoeken eten en natuurlijk een lekker ijsje eten.

Reserveer direct een kinderfeestje nabij Zwolle

Wilt u een geweldig kinderfeestje in de regio Zwolle organiseren voor uw kind? Reserveer dan direct bij de Drentse Koe! Wij bieden de kinderen gegarandeerd plezier. Het kinderfeestje zal een onvergetelijke gebeurtenis zijn. En dat wilt u toch ook? Neem dan contact met ons op of bel direct 06 40 41 88 28 via of mail info@drentsekoe.nl. U kunt bij ons terecht voor uw kinderfeestje, niet alleen nabij Zwolle, maar ook in Assen, Steenwijk, Meppel, Hoogeveen en de provincie Drenthe.