Het leukste kinderfeestje bij mooi en minder mooi weer.

Kinderfeestje

Arrangementen kinderfeestje

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 9,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Er is bij ons altijd plek voor uw kinderfeestje! Reserveert u wel even online zodat wij weten dat u komt, hoe laat u komt en met ongeveer het aantal personen. Betaling vindt plaats op de dag zelf op basis van het exacte aantal kinderen en volwassenen.

Over onze kinderfeestjes

Een kinderfeestje organiseren bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold is altijd een goed idee! Ons speelparadijs is goed te bereiken voor kinderfeestjes uit Assen, Hoogeveen, Meppel, Steenwijk en Zwolle. Het hele jaar kunt u bij ons terecht, zonder te reserveren! Zowel bij mooi als minder mooi weer is er volop vertier te beleven. Naast een groot buitentterrein en speelschuur met 3 verdiepingen (!), is er een interactieve waterplaats én uniek klimparcours boven de koeienstal. En om het kinderfeestje ompleet te maken, bieden wij als vanzelfsprekend diverse opties voor de lekkere trek, met onbeperkt ranja én een echt vers ijsje van de boerderij. Bekijk de voordelige arrangementen.

✔ Uniek klimparcours ✔ Interactieve waterplaats ✔ Voordelige arrangementen

Volop waterpret tijdens uw kinderfeestje

Onze waterspeelpaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Bij een buitentemperatuur van minimaal 16 graden is de waterplaats geopend.

Uniek klimpark boven de koeien

Bent u al bekend met ons nieuwe klimpark? Ons klimparcours is overdekt en bevat allerlei boeren hindernissen. Het unieke van ons klimpark is dat de kinderen boven de koeien kunnen klimmen. Een belevenis om nooit te vergeten! Weet u al hoe u het kinderfeestje wilt samenstellen? Eén ding is zeker: op onze speel- en ijsboerderij is er genoeg te beleven voor jong én oud. Niet voor niets zijn wij genomineerd door de ANWB voor de titel ‘Leukste Uitje van Drenthe’!

Ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met onder andere trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen. Een unieke speelmanage en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! Verder is het goed om te weten dat ons speelterrein veilig en omheind is. Oftewel, de ideale ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje!

Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren?

Bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is er bij zowel mooi als minder mooi weer genoeg te doen. Wij zijn het adres voor kinderfeestjes en doen er alles aan om er een geslaagd feest van te maken. Kies voor een geslaagd kinderfeestje en laat u verrassen door Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe!

Dieet of allergie?

De Drentse Koe heeft vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en suikervrije items op de menukaart. Let op: alleen hen met een ernstige notenallergie kunnen wij helaas niets volwaardigs bieden, gezien overal sporen van noten in kunnen voorkomen.