Drentse Koe

Een origineel kinderfeestje in Drenthe

Wilt u een origineel kinderfeestje in Drenthe organiseren? Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe biedt vertier voor jong en oud bij zowel mooi als minder mooi weer. Wij beschikken over een prachtige binnen– en buitenspeeltuin. Klimmen boven de koeien? Of urenlang spelen in onze waterspeelplaats? Het kan allemaal bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Klik hier om onze verschillende en voordelige arrangementen te bekijken.

Kinderfeestje Drenthe
Kinderfeestje Drenthe

Prachtige buiten- en binnenspeeltuin

Wij beschikken over een speelschuur van maar liefst 3 etages hoog. Onze speelschuur bestaat ondere andere uit een bouwzolder, speelmanege en glow-in- the-dark kelder. Ook op ons buitenterrein is genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline, speeltoestellen en is er een dierenweide aanwezig. Van mid juli t/m mid augustus is ook het maïsdoolhof geopend.

NIEUW – Waterparadijs en klimmen boven de koeien

In 2017 hebben wij onze voormalige koeienstal verbouwd tot een interactieve waterplaats. Hier vindt u diverse manuele toestellen en sproeiers. Bij een buitentemperatuur van 16 graden is onze waterplaats geopend. Ook hebben wij in onze voormalige koeienstal een klimpark gebouwd. Het klimpark is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 5. Door omhoog te klimmen kunnen kinderen de koeien vanaf grote hoogte bekijken. Hoe bijzonder is dat? Bekijk de video hieronder voor een impressie omtrent een kinderfeestje in Drenthe.

Het beste kinderfeestje in Drenthe voor dierenliefhebbers

In het voorjaar van 2014 hebben wij ons terrein twee keer zo groot gemaakt, om de kinderen zo veel mogelijk plezier te bieden. Maar alles is nog steeds zo overzichtelijk, zoals u van ons gewend bent. We beschikken nu ook over een dierenweide. De kinderen mogen de dieren aaien en kunnen tussen de dieren spelen.

Arrangementen voor kinderfeestjes

Voor een kinderfeestje bieden wij diverse arrangementen.

Meer weten over een kinderfeestje in Drenthe?

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is gevestigd in Ruinerwold. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit SteenwijkHoogeveenZwolle en omgeving. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend. Klik hier voor meer informatie over onze openingstijden. Het is verstandig om van tevoren te reserveren. Wilt u direct reserveren? Dat kan via 06 40 41 88 28, info@drentsekoe.nl of ons contactformuiler. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een kinderfeestje in Drenthe.