Drentse Koe

Klimmen boven koeien

Ontdek ons unieke klimpark boven de koeien. In de voormalige koeienstal vind je sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. In het klimpark kun je boven de koeien klimmen, met maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen. Naast het klimparcours is er een springnet waar de kinderen met ballen kunnen spelen. De kinderen hebben uren lang plezier in het klimpark.

Uniek klimpark boven de koeien

Het klimpark tref je naast de interactieve waterspeelplaats en onze nieuwe groepsruimtes. Onze binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen die lekker willen spelen en zij kunnen hier alle energie kwijt die ze willen. Wacht niet langer en kom samen met alle vriendjes en vriendinnetjes naar de Drentse Koe om lekker lang te spelen in het klimpark. Het kan voorkomen dat het mooi weer is en de koeien even ‘buiten spelen’. Garantie op de koeien is er dus niet. Het klimmen is desondanks altijd leuk!

Klimmen boven koeien
Klimmen boven koeien

Openingstijden klimpark

In de winter is het klimpark beperkt open, maar altijd op zaterdagen en zondagen tussen 13 en 15 uur. Buiten deze tijden op afspraak voor kinderfeestjes, schoolreisjes en groepen (bijv. familiedagen). In de zomer is het klimpark altijd open.

Goed om te weten

Het klimparcours is zonder ‘tuigjes’, en geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar (afhankelijk van motoriek en durf). Het klimpark is afgesloten met (val)netten en toegankelijk voor ouders. In verband met de veiligheid is er een maximaal aantal kinderen dat tegelijkertijd kan klimmen. Onze speeltoestellen zijn gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen, desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. Spelen is dan ook altijd op eigen risico. Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen.

Meer informatie over het klimpark

Wil je graag meer informatie over het klimpark of over de arrangementen voor bijvoorbeeld een schoolreisje? Neem dan contact op met De Drentse Koe via de contactpagina.