Koffie & IJs to Go is open

Restaurant / IJssalon

Onze horeca is weer open met een beperkt menu. Ook voor To Go koffie, drankjes en ijs.  

In ons restaurant bieden wij u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks.

Maar bovenal kunt u genieten van ons heerlijk & huisgemaakt Drentse Koe IJS!

Vanaf 1999 maken we van dagverse melk, “Drentse Koe IJs” in alle denkbare smaken. Gewoon vanille roomijs, maar ook noten ijs, koffie ijs, yoghurtijs, kwark-framboos ijs, bananenijs, aardbeienijs en van verse vruchten lekker sorbet ijs. Het is ook mogelijk om suikervrij ijs (gezoet met stevia) te krijgen, met of zonder melk in de smaken aardbei, roomijs of hazelnoot. Ons ijs wordt gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten.

Drentse Koe IJs wordt in hoorntjes, bekers of coupes verkocht in onze boerderij, maar ook in

  • roombekers
  • halve liters
  • liter
  • 2 ½ liters
  • 5 liter

Met kerst maken we ijstaarten van Drentse Koe IJs in vele variaties. Ook voor evt.. traktaties op school of op uw werk kunnen wij iets leuks maken. Ons Drentse Koe IJs wordt ook op vele campings en restaurants verkocht.

U kunt ons ijs- en ijstaarten ook bestellen! Neem hiervoor contact op met 06 40 41 88 28 of mail ons op info@drentsekoe.nl.

Dieet of allergie?

De Drentse Koe heeft vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en suikervrije items op de menukaart. Let op: alleen hen met een ernstige notenallergie kunnen wij helaas niets volwaardigs bieden, gezien overal sporen van noten in kunnen voorkomen.