Drentse Koe

Overdekte speeltuin

Wat is voor kinderen in de winter beter dan een overdekte speeltuin? Inderdaad, niet veel. De Drentse Koe heeft een grote overdekte speeltuin waar vele kinderen kunnen spelen. Voor kinderen is een dag naar een overdekte speelschuur een erg leuk dagje weg.

Overdekte speeltuin

Met slecht weer naar de overdekte speeltuin

Als het nou mooi weer is, of het regent heel hard, door onze overdekte speeltuin kunnen kinderen zelfs in de winter lekker spelen. Klimmen, klauteren en rennen in onze overdekte ruimtes is wat elk kind graag wil. Met slecht en regenachtig weer is dat mogelijk in onze indoor speeltuin. De indoor speeltuin is ideaal voor kinderfeestjes.

Spelen in de overdekte speeltuin

In onze overdekte speelschuur kunnen de kinderen allerlei spelletjes spelen. De trekkers mogen naar binnen er is een grote speel manage. Alle kinderen kunnen in het overdekte gedeelte heel leuk interactief spelen. Mocht het toch nog mooi weer worden als de kinderen binnen spelen, dan kunnen ze altijd naar buiten om een frisse neus te halen. Daar kunnen ze op de skelter rijden of spelen met één van de andere vele trekkers. Komen jullie met de familie dan is het mogelijk om op de familiefiets te rijden door het park.

Overdekt glow in the dark spelen

In de grote speelschuur hebben wij verschillende onderdelen glow in the dark. Bij De Drentse Koe hebben we glow in the dark panna voetbalvelden en glow in the dark Oud Hollandsche spelen. Dit geeft een extra leuke dimensie aan het spelen in onze speelschuren. Kom daarom snel glow in the dark spelletjes spelen onze indoor speeltuin. Zijn jullie met een feestje? Kijk dan bij onze arrangementen en boek alvast online

Kom nu naar De Drentse Koe

In plaats van lekker buiten spelen met slecht weer, kun je nu in onze indoor speeltuin spelen. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhofspeelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan schoolreisjeskinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Kom naar de Drentse Koe aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold en kom lekker spelen. Tot ziens bij de Drentse Koe!

Overdekte speeltuin
Overdekte speeltuin