Schoolreisjes

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een speeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij ontvangen veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

Voordelig schoolreisje

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 7,00 Prijs per kind
€ 7,00 Prijs per volwassenen
€ 11,50 Prijs per kind
€ 10,00 Prijs per volwassenen

Gezien de populariteit van onze locatie, adviseren wij u tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Onze reguliere openingstijden zijn van 10 tot 18 u. Schoolreisjes zijn welkom vanaf 9 uur!

Dit arrangement is niet boekbaar in de zomervakantie regio Noord.

Binnen & Buiten

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen. Een unieke speelmanage en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! In 2017 is er bovendien in de voormalige koeienstal een uniek waterspeelplein en klimplaats boven de koeien geopend!

Kortom: Zowel bij mooi als minder mooi weer wordt uw schoolreisje gegarandeerd een succes.

Overzichtelijk & Veilig

De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie om uw schoolreisje te organiseren, geschikt voor kinderen t/m + groep 6. Wist u trouwens dat wij de oor de ANWB genomineerd zijn voor Leukste Uitje van Drenthe? Tevens hebben wij een nominatie voor de Speeltuinbende Award van de NSGK in de wacht gesleept! Dus ook groepen met kinderen met een beperking zijn meer dan welkom en zullen hier een bijzonder leuke dag beleven.

Dieet of allergie?

De Drentse Koe heeft vegetarische, lactosevrije, glutenvrije en suikervrije items op de menukaart. Let op: alleen hen met een ernstige notenallergie kunnen wij helaas niets volwaardigs bieden, gezien overal sporen van noten in kunnen voorkomen.