Drentse Koe

De leukste speeltuin in Drenthe!

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een binnen- en buitenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij ontvangen veel gezinnen, dagjesmensen, familiefeestjes, kinderfeestjes en schoolreisjes op onze speelboerderij.

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’.

Binnen én buitenspelen

Het buitenterrein biedt diverse speeltoestellen, springkussens, traptrekkers, mammoet skelters, grote zandbak, kabelbaan en een dierenweide met konijnen, geiten, ezels en kippen. Sinds kort hebben wij ons speelterrein uitgebreid met een spiksplinternieuwe Pumptrackbaan. Hier kun je naar hartelust racen en sjezen. De ATB-fiets staat voor je klaar en er zijn helmen aanwezig (verplicht). 

In de verwarmde speelschuur bevindt zich o.a. een discodansmat, unieke speelmanege, bouwzolder, klim- en glijtoren en glow in the dark benedenverdieping met o.a. Pannavoetbal en Oud Hollandse spelen. In juli 2017 is er tevens een interactieve overdekte waterspeelplaats en klimavontuur boven de koeienstal geopend.

Kortom: zowel buiten als binnen is er volop vermaak voor een hele dag plezier bij mooi en minder mooi weer.

Bekijk video

Overdekte speeltuin

Bent u op zoek naar een overdekte speeltuin in Drenthe (ook wel binnenspeeltuin genoemd)? Naast onze speelweide hebben wij ook een maisdoolhof en een speelschuur welke recentelijk uitgebreid is. Daarmee is de Drentse Koe uitgegroeid tot een mooie speelboerderij en tot een perfecte gelegenheid voor een dagje uit. Of u nu op vakantie bent, u wilt een leuk uitje organiseren met de kids, u organiseert een verjaardagsfeestje of u wilt uw kinderen eens goed verwennen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Speelboerderij Drenthe

Onze binnenspeeltuin in Drenthe biedt volop speelplezier! Buiten op de speelboerderij kunnen de kinderen heerlijk spelen. In onze speelschuur is er een grote glijbaan, een speelzolder met blokken, een overdekte speelmanege, interactieve spellen, een springkussen, in de kelder kan glow in the dark voetbal gespeeld worden en nog veel meer! Zowel de speelschuur als de speelmanege zijn verwarmd en zijn daardoor ook bij koud weer beschikbaar! De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan schoolreisjes, kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.

Graag tot ziens bij De Drentse Koe in Ruinerwold!

Speelschuur
Speelmanege in de speelschuur
Glow in the dark voetbal
Overdekte speeltuin