Drentse Koe

Klimmen boven koeien

Ontdek ons unieke klimpark boven de koeien. In de voormalige koeienstal vind je sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. In het klimpark kun je boven de koeien klimmen, met maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen. Naast het klimparcours is er een springnet waar de kinderen met ballen kunnen spelen. De kinderen hebben uren lang plezier in het klimpark.

Het kan voorkomen dat het mooi weer is en de koeien even ‘buiten spelen’. Garantie op de koeien is er dus niet. Het klimmen is desondanks altijd leuk!

Bekijk video

Goed om te weten

Het klimparcours is zonder ‘tuigjes’, en geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar (afhankelijk van motoriek en durf). Het klimpark is afgesloten met (val)netten en toegankelijk voor ouders. In verband met de veiligheid is er een maximaal aantal kinderen dat tegelijkertijd kan klimmen. Onze speeltoestellen zijn gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen, desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. Spelen is dan ook altijd op eigen risico. Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen.