Heerlijk spelen met een "boerengevoel" in onze speeltuin in Drenthe.

Speelboerderij

Naast de boerderij hebben wij een grote speeltuin in Drenthe met boerenthema, onze speelboerderij. “Heerlijk buiten spelen met een boerengevoel”. Rondrijden op een traptractor, klimmen en springen. Kinderen voelen zich even boer of boerin en hebben een grote keuze uit vele traptractors. In de dierenweide lopen lammetjes, geitjes, ezels en konijntjes? ┬áBij onze speeltuin in Drenthe kunnen kinderen zich uren vermaken!

Speeltuin Drenthe: Ook vermaak bij slecht weer

speeltuin Drenthe

Lekker buiten spelen

Ook wanneer het weer iets slechter is, kunt u zich prima vermaken in onze overdekte speelschuur. Ook hier kunnen kinderen rond rijden op een van de vele traptrekkers, springen, klimmen of zelfs dansen. Tevens kan op de zolder naar hartenlust gebouwd worden met megablok of houten speelgoed. Ook is er een heuse speelmanege en een kelder voor glow in the dark voetbal!

In de boerderij verkopen we “Drentse Koe IJs” van hoorntje tot heerlijke sorbet, maar ook koffie, gebak, fris, broodje gehaktbal of knakworst, poffertjes, snoep, chips, enz.

Kinderen kunnen zich bij onze speeltuin in Drenthe dus prima vermaken en ouders kunnen heerlijk op terras genieten van het buiten zijn of natuurlijk meespelen met de kinderen.