Drentse Koe

Speelparadijs

Spelen in een speelparadijs is wat elk kind het liefste doet. Bij De Drentse Koe is nu de mogelijkheid voor kinderen om in een geweldig speelparadijs te spelen. Het speelparadijs is voor alle leeftijden, zowel voor kinderen van 10 jaar als voor de allerkleinsten. In het speelparadijs is vanaf deze zomer ook een waterspeelplaats.

Speelparadijs in Drenthe

Het speelparadijs bij De Drentse Koe is te vinden in het mooie Drenthe. Naast alle speeltoestellen is er voor de kinderen de gehele dag gratis limonade. Ook kan er gekozen worden door de kinderen om zelf pannenkoeken te bakken. Daarnaast is er een ruime keuze in ons restaurant, waarin wij verschillende belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks aanbieden. Bovenal kunt u genieten van ons heerlijke huisgemaakte Drentse Koe IJS! Dit ijs is te proeven in vele smaken en komt van onze eigen koeien.

Waterspeelplaats

Waterspeelplaats

De waterspeelplaats is onze nieuwe attractie in ons speelparadijs. De waterspeelplaats is een combinatie van een Spray park en manuele water speeltoestellen. Deze speeltoestellen passen geheel in het thema van de boerderij. Dit komt mede door het unieke design van de toestellen. Al onze toestellen zijn tevens veilig voor kleine kinderen. In de zomer met mooi weer is het heel leuk voor de kinderen om bij de water speeltoestellen te spelen. Dit is erg verfrissend op een warme zomerdag. De waterspeelplaats is geen zwembad, maar de kinderen worden wel nat. Vergeet dus niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Binnenspeeltuin in het speelparadijs

In het speelparadijs is een groot gedeelte overdekt. In deze overdekte speeltuin zijn verschillende spelletjes te spelen, waaronder ‘glow in the dark pannavoetbal’. Daarnaast is er een overdekt springkussen en een grote speelzolder met glijbaan.

Arrangementen voor het speelparadijs

Hebben jullie een kinderfeestje of komen jullie met een grote groep naar ons speelparadijs en kom spelen in het maisdoolhof? Dit is zeker mogelijk en dan kan er voordelig gekozen worden voor een arrangement. Wij hebben verschillende soorten arrangementen voor verschillende soorten groepen. Ook met een familiedag bent u welkom bij ons speelparadijs. Heeft u een vraag hierover? Dan kunt u contact opnemen met de Drentse Koe via telefoonnummer: 06 40 41 88 28

Tot ziens bij ons speelparadijs De Drentse Koe!

Schoolreisjes