#

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

NIEUW – Interactief maisdoolhof is open! Ons maisdoolhof is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud! Nergens anders in Nederland vind je deze bijzondere beleving. In het doolhof staan 8 kinetische zuilen die je zelf aan moet ‘pompen’! Je hoort dan een liedje, gevolgd door leuke boerderij vragen voor zowel kleintjes als .. Lees verder »

Onze waterspeelplaats is geopend! De waterspeelplaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Door het unieke design van de toestellen, passen ze geheel in het thema van de boerderij. De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen. Vergeet niet .. Lees verder »

Uniek klimpark boven de koeien Ontdek ons unieke klimpark boven de koeien. In de voormalige koeienstal vind je sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. In het klimpark kun je boven de koeien klimmen, met maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen. Naast het klimparcours is er een springnet waar de kinderen met .. Lees verder »

Bekijk onze virtuele tour. Zo krijgt u een indruk van Speel- En IJsboerderij De Drentse Koe... Lees verder »

Kom je vaker spelen bij de IJsboerderij? Dan is het wellicht een idee om een jaarabonnement te nemen. Voor maar € 29,50 per kind. Bij 2 kinderen komt dit dus neer op € 59. Per gezin/gezelschap krijgen bovendien max. 2 volwassenen gratis toegang om de kids te begeleiden. Het abonnement loopt van datum tot datum. .. Lees verder »