#

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Uniek klimpark boven de koeien Ontdek ons unieke klimpark boven de koeien. In de voormalige koeienstal vind je sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. In het klimpark kun je boven de koeien klimmen, met maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen. Naast het klimparcours is er een springnet waar de kinderen met .. Lees verder »

Onze waterspeelplaats is geopend! Let op: de waterspeelplaats is helaas gesloten van 8 t/m 17 juli ivm het plaatsen van een nieuwe vloer. Excuus voor dit ongemak.  De waterspeelplaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Door het unieke design van de toestellen, passen ze .. Lees verder »

Bekijk onze virtuele tour. Zo krijgt u een indruk van Speel- En IJsboerderij De Drentse Koe... Lees verder »

Kom je vaker spelen bij de IJsboerderij? Dan is het wellicht een idee om een jaarabonnement te nemen. Voor maar € 36 per kind. Bij 2 kinderen komt dit dus neer op € 72. Per gezin/gezelschap krijgen bovendien max. 2 volwassenen gratis toegang om de kids te begeleiden. Het abonnement loopt van datum tot datum. .. Lees verder »