#

Waterspeelplaats

Onze waterspeelplaats is geopend!

LET OP: GESLOTEN VAN 2 OKTOBER T/M MEDIO BEGIN NOVEMBER IVM REALISATIE KLIMEXPERIENCE

De waterspeelplaats bevindt zich in de voormalige koeienstal en is een combinatie van een Spray Park en manuele waterspeeltoestellen. Door het unieke design van de toestellen, passen ze geheel in het thema van de boerderij. De waterspeelplaats is dus géén zwembad en vanuit dat oogpunt veilig voor kleine kinderen. Vergeet niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Bekijk hier alle arrangementen:
Arrangementen

Lekker spelen in de waterspeelplaats

De waterspeelplaats is geopend bij buitentemperatuur van +16 graden.
waterspeelplaats

De waterspeelplaats ziet er heel leuk uit en is speciaal ingericht naar het thema van onze boerderij.

Kom gezellig met de familie over een kinderfeestje naar onze waterspeelplaats! Het is geweldig voor kinderen. Daarbij hebben wij ook een prachtige binnenspeeltuin.

In de zomer verkoeling in de waterspeelplaats

Kom gezellig in de zomer verkoeling zoeken tijdens de hete zomer in de waterspeelplaats. Kinderen kunnen lekker spelen en heel lang vermaken in de waterspeelplaats. Ook hebben wij verschillende arrangementen voor de kinderen. Verschillende soorten kinderfeestjes en ook familiefeesten zijn ideaal om te vieren bij de Drentse Koe.

waterspeelplaats drenthe waterspeelplaats

Vraagje over onze waterspeelplaats?

Heb je vraag over onze waterspeelplaats of ben je benieuwd hoe de waterspeelplaats er uit ziet? Kom dan snel een keer langs bij De Drentse Koe in Drenthe. Onze waterspeelplaats is geopend!