Kom spelen in ons Waterparadijs

Zwembad Drenthe

Op zoek naar een Zwembad in Drenthe? Of zoek je verkoeling? Kom dan naar de grote waterspeelplaats voor kinderen bij de Drentse Koe. Onze grote waterspeelplaats is een combinatie van een Spray Park en manuele water speeltoestellen. De toestellen passen heel mooi in het thema van de boerderij. De waterspeelplaats is geen zwembad, maar wel net zo verkoelend als een zwembad. De kinderen kunnen er urenlang spelen met water.

Geen zwembad, maar waterparadijs in Drenthe

De waterspeelplaats op onze speelboerderij is geen zwembad, maar een waterparadijs. Er zijn veel verschillende watertoestellen in onze grote schuur. Het is geen zwembad, maar daarom extra veilig voor kleine kinderen. Wanneer het warmer is dan 20 graden kunnen kinderen naar binnen en kunnen lekker eindeloos met water spelen.

Zwembad Drenthe    waterspeeltuin Drenthe

✔ Binnen en buiten spelen ✔ Grote skelterbaan ✔ Veel waterplezier

Bekijk hier alle arrangementen:
Arrangementen

Met het kinderfeestje naar Drentse Koe in Drenthe

Met het kinderfeestje spelen op de waterspeelplaats is nu mogelijk. Het is geen zwembad in Drenthe, maar wel net zo verkoelend. Kom daarom met het kinderfeestje in Drenthe een keer langs om lekker te spelen op de Spray Park watertoestellen. Wanneer jullie met een kinderfeestje komen, vergeet dan niet zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Zwembad in Drenthe met de familie

Het voelt als een zwembad als je met mooi weer bij de Drentse Koe komt. De waterspeelplaats is erg verkoelend. Ook als je met een familie uitje bij ons paradijs komt. Op deze manier lijkt het net een zwembad. Ook wanneer je in Overijssel woont is het op een kleine rij afstand om bij de Drentse Koe te komen.

Vraag over het zwemparadijs in Drenthe?

Heeft u een vraag over ons net lijkende zwembad bij de Drentse Koe in Ruinerwold? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u arrangementen bij ons boeken via de pagina arrangementen.