Genieten op een verrassende en ideale locatie!

Familiedag Drenthe

Een leuke familiedag in Drenthe of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen!

✔ Jong en oud ✔ Binnen en buiten spelen ✔ Waterplezier

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ N.T.B. Prijs per kind
€ N.T.B. Prijs per volwassenen
€ 10 Prijs per kind
€ 17,50 Prijs per volwassenen
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 21 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 35 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 38 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 38 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 44 Prijs per volwassenen
€ 26,50 Prijs per kind
€ 42,50 Prijs per volwassenen

Binnen & buiten

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen. Een unieke speelmanege en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! In de zomer van 2017 openen wij bovendien een grote waterspeelplaats, met interactieve waterspelen en sproeiers. Genoeg speelplezier voor alle kinderen tijdens de familiedag in Drenthe.

Kortom: Zowel bij mooi als minder mooi weer wordt uw familiereünie of vriendendag gegarandeerd een succes.

Familiedag Drenthe Familiedag Dretse Koe

Activiteiten op de familiedag in Drenthe

Wilt u met de hele familie of vriendengroep nog een leuke gezamenlijke activiteit ondernemen, dan tippen wij het maisdoolhof (juli – okt), boerenbiljart en onze Oudhollandse spelen in de Glow in the Dark kelder.

Familiefietsen

Wilt u een extra dimensie aan uw familiedag in Drenthe geven? We beschikken over 4 van deze bijzondere fietsen waarmee u prachtige omgeving kunt ontdekken. Elke familiefiets is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen tot ca 1.30m.

Bekijk hier een sfeerimpressie voor de familiedag:

Groepsarrangementen van de familiedag

Uw familiedag in Drenthe is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Wij bieden u diverse voordeel arrangementen waarbij u profiteert van een all-in prijs.
Dat betekent dat koffie, gebak, limonade, ijs en een buffet, bbq of pannenkoeken inbegrepen zijn. Zo heeft u tijdens de familiedag geen lopende rekening en weet u vooraf exact wat uw familiedag gaat kosten. Wij verwelkomen u graag in Drenthe voor een gezellige en prachtige familiedag!