Drentse Koe

Familiedag Drenthe

Een leuke familiedag in Drenthe of uitje met vrienden beleeft u bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Bij ons raken uw kinderen bij mooi en minder mooi weer niet uitgespeeld.
Familiedag Drenthe

Binnen & Buiten

Naast een grote buitenspeelplaats met onder andere trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met maar liefst 3 verdiepingen. Een unieke speelmanege en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! In de zomer van 2017 is bovendien een grote waterspeelplaats met interactieve waterspelen en sproeiers geopend. Kortom: zowel bij mooi als minder mooi weer wordt uw vriendendag of familiedag in Drenthe gegarandeerd een succes.

Klimpark boven de koeien

Klimmen boven de koeien samen met de hele familie, het kan bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe! In de voormalige koeienstal vindt u sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. Ons klimpark bestaat uit maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Activiteiten familiedag in Drenthe

Wilt u met de hele familie of vriendengroep nog een leuke gezamenlijke activiteit ondernemen, dan raden wij het maisdoolhof (juli – okt), boerenbiljart en onze Oudhollandse spelen in de Glow in the Dark kelder aan. Op deze manier beleeft u een leuke familiedag in Drenthe!

Familiefietsen

Wilt u een extra dimensie aan uw familiedag in Drenthe geven? We beschikken over 4 van deze bijzondere fietsen waarmee u prachtige omgeving kunt ontdekken. Elke familiefiets is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen tot ca 1.30m.

Groepsarrangementen voor uw familiedag in Drenthe

Uw familiedag in Drenthe is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Wij bieden u diverse voordeel arrangementen aan waarbij u profiteert van een all-in prijs.
Dat betekent dat koffie, gebak, limonade, ijs en een buffet, bbq of pannenkoeken zijn inbegrepen. Zo heeft u tijdens de familiedag geen lopende rekening en weet u vooraf exact wat uw familiedag gaat kosten. Wij verwelkomen u graag bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe voor een gezellige familiedag in Drenthe!

Wat houdt ons arrangement in?

Elke dag is een feestje bij De Drentse Koe. Om uw familiedag in Drenthe extra aan te kleden kunt u kiezen voor het arrangement ‘Feestje’. Voor € 17,50 per kind kan hij of zij heerlijk op ons terrein spelen en onbeperkt genieten van fris en ranja. Daarnaast krijgt hij of zij een plakje cake en Drentse Koe IJs met twee bolletjes. Volwassenen betalen € 26,50 per persoon. Hierbij kunt u onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn inschenken. Naast cake en ijs staan er op uw familiedag in Drenthe ook nootjes of een hapjesschaal voor u klaar.

Geen zin om te koken vanavond? Dit arrangement is tijdens uw familiedag in Drenthe uit te breiden met één van onze arrangementen.

Plan vandaag nog een familiedag in Drenthe!

Lekker spelen. Lekker eten. Lekker genieten. Wij beschikken over een speelboerderij en waterspeelplaats. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Dus wilt u er graag met uw gezin op uit? Dan is een familiedag in Drenthe bij De Drentse Koe in Ruinerwold de perfecte oplossing. U vindt ons aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold. Heeft u een vraag? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel hiervoor naar +31 (0) 640 418 828 of stuur een e-mail naar info@drentsekoe.nl. Wat kunnen wij voor uw familiedag in Drenthe betekenen?
Familiedag Drenthe