Genieten op een verrassende en ideale locatie!

Familiedag Drenthe

Een leuke familiedag in Drenthe of uitje met vrienden beleef je bij De Drentse Koe. Terwijl de volwassen gezellig bijkletsen in onze speciale groepsruimtes met eigen terras, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Bij ons raken uw kinderen bij mooi en minder mooi weer niet uitgespeeld.

✔ Jong en oud ✔ Binnen en buiten spelen ✔ Waterplezier

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ - Prijs per kind
€ - Prijs per volwassenen
€ 17,50 Prijs per kind
€ 26,50 Prijs per volwassenen
€ 22 Prijs per kind
€ 33 Prijs per volwassenen
€ 23 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 23,50 Prijs per kind
€ 36 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 48,50 Prijs per volwassenen
€ 25 Prijs per kind
€ 43 Prijs per volwassenen
€ 29,50 Prijs per kind
€ 49,50 Prijs per volwassenen

Binnen & buiten

Naast een grote buitenspeelplaats met onder andere trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met maar liefst 3 verdiepingen. Een unieke speelmanege en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! In de zomer van 2017 is bovendien een grote waterspeelplaats met interactieve waterspelen en sproeiers geopend.

Kortom: zowel bij mooi als minder mooi weer wordt uw vriendendag of familiedag in Drenthe gegarandeerd een succes.

Familiedag Drenthe Familiedag in Drenthe

Klimpark boven de koeien

Klimmen boven de koeien samen met de hele familie, het kan bij Speel- en Ijsboerderij De Drentse Koe! In de voormalige koeienstal vindt u sinds het najaar van 2017 een bijzonder en overdekt klimpark. Ons klimpark bestaat uit maar liefst 7 ludieke boeren hindernissen en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud.

Activiteiten op de familiedag in Drenthe

Wilt u met de hele familie of vriendengroep nog een leuke gezamenlijke activiteit ondernemen, dan raden wij het maisdoolhof (juli – okt), boerenbiljart en onze Oudhollandse spelen in de Glow in the Dark kelder aan.

Familiefietsen

Wilt u een extra dimensie aan uw familiedag in Drenthe geven? We beschikken over 4 van deze bijzondere fietsen waarmee u prachtige omgeving kunt ontdekken. Elke familiefiets is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen tot ca 1.30m.

Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie omtrent een familiedag in Drenthe.

Groepsarrangementen voor uw familiedag in Drenthe

Uw familiedag in Drenthe is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Wij bieden u diverse voordeel arrangementen aan waarbij u profiteert van een all-in prijs.
Dat betekent dat koffie, gebak, limonade, ijs en een buffet, bbq of pannenkoeken zijn inbegrepen. Zo heeft u tijdens de familiedag geen lopende rekening en weet u vooraf exact wat uw familiedag gaat kosten. Wij verwelkomen u graag bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe voor een gezellige familiedag in Drenthe!