Genieten op een verrassende en ideale locatie!

Schoolreisje Drenthe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een speeltuin met een ‘boerderijthema’. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’. De kids lopen hier niet direct tussen de koeien, maar kunnen ze wel van heel dichtbij bekijken (achter glas).

✔ Diverse ruimtes ✔ Kies uw arrangement ✔ Binnen en buiten

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 7,00 Prijs per kind
€ 7,00 Prijs per volwassenen
€ 11,50 Prijs per kind
€ 10,00 Prijs per volwassenen

Schoolreisje A Boeken

Schoolreisje B Boeken

Binnen & Buiten

Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel 3 verdiepingen. Een unieke speelmanage en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen! In de zomer van 2017 openen wij bovendien een grote waterspeelplaats, met interactieve waterspelen en sproeiers.

Kortom: Zowel bij mooi als minder mooi weer wordt uw schoolreisje gegarandeerd een succes.

schoolreisje Drenthe Drentse Koe   schoolreisje Drenthe

Overzichtelijk & Veilig

De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie om uw schoolreisje te organiseren, geschikt voor kinderen t/m + groep 6. Wist u trouwens dat wij de oor de ANWB genomineerd zijn voor Leukste Uitje van Drenthe? Tevens hebben wij een nominatie voor de Speeltuinbende Award van de NSGK in de wacht gesleept! Dus ook groepen met kinderen met een beperking zijn meer dan welkom en zullen hier een bijzonder leuke dag beleven.

Eten en drinken tijdens het schoolreisje

Voor de kinderen is er tijdens het schoolreisje in Drenthe volop eten en drinken. Ze kunnen kiezen voor patat met een snack, poffertjes of een broodje knakworst en er is de gehele dag door onbeperkt ranja. Ook kunnen de kinderen een lekker boerenijsje eten tijdens het spelen.

Locatie Drentse Koe

De Drentse Koe is gevestigd in Drenthe, maar ook voor een schoolreisje vanuit Overijssel, Flevoland of Friesland kunt u bij ons terecht. Zwolle en Steenwijk zijn namelijk op een kleine rijafstand naar de Drentse Koe. Schoolreisje vanuit Steenwijk of Zwolle organiseren is ideaal bij de Drentse Koe! Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.

Sfeerimpressie voor een schoolreisje in Drenthe

Bekijk hieronder het filmpje om al een leuke sfeerimpressie te krijgen van een schoolreisje:

Voordelig schoolreisje in Drenthe

Wij bieden u twee soorten arrangementen:

Gezien de populariteit van onze locatie, adviseren wij u tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kunt u doen via de twee pagina’s van arrangement Schoolreisje A en Schoolreisje B.