Drentse Koe

Schoolreisje Drenthe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een speeltuin met een ‘boerderijthema’. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’. De kids lopen hier niet direct tussen de koeien, maar kunnen ze wel van heel dichtbij bekijken (achter glas).

Schoolreisje Drenthe

Fantastische binnen- en buitenlocatie

Wij beschikken over een speelschuur van maar liefst 3 etages hoog. Onze speelschuur bestaat ondere andere uit een bouwzolder, speelmanege en glow-in- the-dark kelder. Ook op ons buitenterrein is genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline, speeltoestellen en is er een dierenweide aanwezig. Van mid juli t/m mid augustus is ook het maïsdoolhof geopend.

Overzichtelijk en veilig

De Drentse Koe is een veelzijdige, overzichtelijke en veilige locatie om uw schoolreisje te organiseren, geschikt voor kinderen t/m + groep 6. Wist u trouwens dat wij de oor de ANWB genomineerd zijn voor Leukste Uitje van Drenthe? Tevens hebben wij een nominatie voor de Speeltuinbende Award van de NSGK in de wacht gesleept! Dus ook groepen met kinderen met een beperking zijn meer dan welkom en zullen hier een bijzonder leuke dag beleven.

Eten en drinken

Voor de kinderen is er tijdens het schoolreisje in Drenthe volop eten en drinken. Ze kunnen kiezen voor patat met een snack, poffertjes of een broodje knakworst en er is de gehele dag door onbeperkt ranja. Ook kunnen de kinderen een lekker boerenijsje eten tijdens het spelen.

Locatie Drentse Koe

De Drentse Koe is gevestigd in Drenthe, maar ook voor een schoolreisje vanuit Overijssel, Flevoland of Friesland kunt u bij ons terecht. Zwolle en Steenwijk zijn namelijk op een kleine rijafstand naar de Drentse Koe. Schoolreisje vanuit Steenwijk of Zwolle organiseren is ideaal bij de Drentse Koe! Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.

Schoolreisje Drenthe