Maisdoolhof is open t/m 18 oktober

Maisdoolhof

Het interactieve maisdoolhof van speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Drenthe is uniek in Nederland. Het is het eerste interactieve doolhof wat het dwalen door het maïs extra speciaal maakt. Een dagje uit naar de speelboerderij is dan ook niet compleet zonder rondje maisdoolhof met het hele gezin!

Vanaf 15 juli t/m eind oktober is het maisdoolhof van de Drentse Koe geopend.

Leuk voor jong en oud

Het maisdoolhof bij De Drentse Koe is maar liefst 1 hectare groot en door de toevoeging van een bijzonder spelelement extra leuk om te beleven. Tijdens de spannende tocht door het maïsveld, kom je diverse zuilen tegen, die de kinderen met de voet kunnen ‘oppompen’. Door de kinetische energie die vrijkomt gaat er een muziekje spelen en worden er vragen gesteld over de boerderij. Er is een vraag voor elk leeftijdsniveau, van peuters en kleuters tot kids en (jong) volwassenen. Natuurlijk is er na afloop een attentie voor de kids die het maisdoolhof doorlopen hebben.

Leuk voor een kinderfeestje en familiedag

Het buitenavontuur in het maisdoolhof is uitermate geschikt om tijdens een kinderfeestje of familiedag op het programma te zetten. kinderfeestje of familiefeest.

Wanneer geopend?

Wilt u binnenkort het maisdoolhof bezoeken? Dat kan tijdens het maisseizoen van midden juli tot eind oktober. Toegang is inbegrepen in de reguliere entree. Vraagt u bij de kassa naar de klink van het toegangshek.

Lekker spelen bij De Drentse Koe

De Drentse Koe is de leukste speelboerderij van Drenthe. Naast het maisdoolhof, kunt u ook terecht in onze waterspeelplaats en speelschuur. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer. Klim met uw kinderen boven de koeien, stap op de familiefiets of huur een eigen groepsruimte. Even bijkomen? Neem lekker plaats in ons eigen restaurant. En geniet van ons heerlijke Drentse Koe IJs!

Bezoek nu ons maisdoolhof

Lekker door de maisvelden dwalen met uw kinderen? Kom naar De Drentse Koe in Ruinerwold. U vindt ons aan de Wolddijk 23. Wandel er zo vaak doorheen als u wilt. Het doolhof zit namelijk bij de entreeprijs inbegrepen! Laarzen vergeten? Geen probleem! Die kunt u gewoon bij ons lenen. En heeft u een vraag? Bel gerust naar 06 40 41 88 28. Of mail naar info@drentsekoe.nl. Veel plezier met het bewandelen van de leuke tocht door het maisdoolhof!

Maisdoolhof Drenthe Maisdoolhof Maisdoolhof Drentse Koe