Drentse Koe

Maïsdoolhof

Het interactieve maïsdoolhof van speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Drenthe is uniek in Nederland. Het is het eerste interactieve doolhof wat het dwalen door het maïs extra speciaal maakt. Een dagje uit naar de speelboerderij is dan ook niet compleet zonder rondje maïsdoolhof met het hele gezin! Het maïsdoolhof is open van half juli tot eind oktober.

Leuk voor jong en oud

Het maïsdoolhof bij De Drentse Koe is maar liefst 1 hectare groot en door de toevoeging van een bijzonder spelelement extra leuk om te beleven. Tijdens de spannende tocht door het maïsveld, kom je diverse zuilen tegen, die de kinderen met de voet kunnen ‘oppompen’. Door de kinetische energie die vrijkomt gaat er een muziekje spelen en worden er vragen gesteld over de boerderij. Er is een vraag voor elk leeftijdsniveau, van peuters en kleuters tot kids en (jong) volwassenen. Natuurlijk is er na afloop een attentie voor de kids die het maïsdoolhof doorlopen hebben.

Bekijk video

Openingstijden maïsdoolhof

Wilt u binnenkort het maïsdoolhof bezoeken? Dat kan tijdens het maïsseizoen van midden juli tot eind oktober. Toegang is inbegrepen in de reguliere entree. Vraagt u bij de kassa naar de klink van het toegangshek.

Het doolhof zit bij de entreeprijs inbegrepen! Laarzen vergeten? Geen probleem! Die kunt u gewoon bij ons lenen.