Drentse Koe

Het leukste kinderfeestje in de regio Assen

Bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje in de regio Assen? Van een waterspeelplaats tot klimmen boven de koeien. Bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is voor ieder kind iets te beleven bij zowel mooi als minder mooi weer. Wij beschikken over een prachtige buiten- en binnenspeeltuin. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen in combinatie met onbeperkt ranja, cake versieren, ijs én desgewenst patatjes of ander lekkers.

Kinderfeestje Assen
Kinderfeestje Assen

Fantastische binnen- en buitenlocatie

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Zo beschikken wij over een speelschuur van 3 etages, met bouwzolder, speelmanege en glow-in-the-dark kelder. Op onze buitenlocatie vindt u verschillende soorten traptrekkers, speeltoestellen, mamoetskelters, kabelbaan en trampolines. En wist u dat vanaf mid juli t/m mid augustus het maïsdoolhof is geopend? Ook kunnen uw kinderen een bezoek brengen aan onze dieren. Op onze boerderij vindt u onder andere geiten, kippen, konijnen en ezels. Een aanrader voor dierenliefhebbers!

Arrangementen voor kinderfeestjes

Voor een kinderfeestje bieden wij diverse arrangementen.

Meer weten over een kinderfeestje in de regio Assen?

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold is het adres voor een kinderfeestje in de regio Assen (Drenthe), Zwolle en Steenwijk. Wilt u reserveren? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via info@drentsekoe.nl, +31 (0) 640 418 828 of ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Assen.