Gegarandeerd een geslaagd kinderfeestje in Assen!

Het leukste kinderfeestje in de regio Assen

Bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje in de regio Assen? Van een waterspeelplaats tot klimmen boven de koeien. Bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is voor ieder kind iets te beleven bij zowel mooi als minder mooi weer. Wij beschikken over een prachtige buiten- en binnenspeeltuin. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen in combinatie met onbeperkt ranja, cake versieren, ijs én desgewenst patatjes of ander lekkers.

✔ Overdekte waterspeelplaats ✔ Onbeperkt ranja ✔ Groot klimpark 

Fantastische binnen- en buitenlocatie

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe biedt volop speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Zo beschikken wij over een speelschuur van 3 etages, met bouwzolder, speelmanege en glow-in-the-dark kelder. Op onze buitenlocatie vindt u verschillende soorten traptrekkers, speeltoestellen, mamoetskelters, kabelbaan en trampolines. En wist u dat vanaf mid juli t/m mid augustus het maïsdoolhof is geopend? Ook kunnen uw kinderen een bezoek brengen aan onze dieren. Op onze boerderij vindt u onder andere geiten, kippen, konijnen en ezels. Een aanrader voor dierenliefhebbers!

Kinderfeestje in AssenKinderfeestje Assen

 

 

 

 

 

 

NIEUW – Waterspeelplaats en klimpark boven de koeien

In 2017 hebben wij een unieke, overdekte en interactieve waterplaats geopend. Een plek die waterpret biedt voor jong en oud. De waterplaats is open bij een buitentemperatuur van 16 graden. Verder is er in 2017 een klimpark boven de koeien geopend. Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie van Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe.

Arrangementen voor kinderfeestje in de regio Assen

Voor een kinderfeestje bieden wij diverse arrangementen. Hieronder staan de verschillende arrangementen beschreven.

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 10,50 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 13,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

 

Meer weten over een kinderfeestje in de regio Assen?

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold is het adres voor een kinderfeestje in de regio Assen (Drenthe), Zwolle en Steenwijk. Wilt u reserveren? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via info@drentsekoe.nl, +31 (0) 640 418 828 of ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Assen.