Drentse Koe

Het beste kinderfeestje in de regio Meppel

Op zoek naar een kinderfeestje in de buurt van Meppel? Organiseer uw kinderfeestje bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een fantastische buiten- én binnenspeeltuin voor urenlang plezier bij mooi én minder mooi weer. Wij bieden diverse, voordelige arrangementen aan in combinatie met onbeperkt ranja, cake versieren, ijs én desgewenst patatjes of ander lekkers.

Kinderfeestje Meppel
Kinderfeestje Meppel

Grote buiten- en binnenspeeltuin

Naast de speelschuur van 3 etages, met bouwzolder, speelmanege en glow-in- the-dark kelder, zullen de kids zich enorm goed vermaken op ons buitenterrein. Vele traptrekkers, mamoetskelters, dierenweide, kabelbaan, airtrampoline en speeltoestellen staan garant voor uren speelplezier tijdens het kinderfeestje. Van mid juli t/m mid oktober is bovendien het maïsdoolhof geopend.

Spelen met het ‘boerengevoel’

De leukste activiteiten voor uw kinderfeestje in de buurt van Meppel vindt u bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Bij ons kunnen uw kinderen heerlijk spelen met het ‘boerengevoel’. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhofspeelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.

Mogelijkheden kinderfeestje Meppel

Wij zijn gevestigd in Ruinerwold (provincie Drenthe), maar ook goed bereikbaar vanuit Meppel, Assen, Zwolle of Steenwijk. Heeft u nog vragen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 640 418 828 of info@drentsekoe.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Meppel.

NIEUW – Waterparadijs en klimmen boven de koeien

In 2017 is in de voormalige koeienstal een interactie waterplaats geopend, alsook een klimavontuur boven de koeien. Alles in inbegrepen in het kinderfeestje. Vergeet dus niet handdoek en zwemkleding mee te nemen. De waterplaats is open bij een buitentemperatuur van 16 graden. Meer weten? Klik op onderstaande button om direct contact met ons op te nemen.

Spelen met het ‘boerengevoel’

De leukste activiteiten voor uw kinderfeestje in de buurt van Meppel vindt u bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Bij ons kunnen uw kinderen heerlijk spelen met het ‘boerengevoel’. Daarnaast beschikken we ook over een maïsdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit in Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.

Mogelijkheden kinderfeestje Meppel

Wij zijn gevestigd in Ruinerwold (provincie Drenthe), maar ook goed bereikbaar vanuit Meppel, AssenZwolle of Steenwijk. Heeft u nog vragen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 640 418 828 of info@drentsekoe.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Meppel.