Een onvergetelijk kinderfeestje organiseren?

Het beste kinderfeestje in de regio Meppel

Op zoek naar een kinderfeestje in de buurt van Meppel? Organiseer uw kinderfeestje bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een fantastische buiten- én binnenspeeltuin voor urenlang plezier bij mooi én minder mooi weer. Wij bieden diverse, voordelige arrangementen aan in combinatie met onbeperkt ranja, cake versieren, ijs én desgewenst patatjes of ander lekkers.

✔ Gigantisch waterparadijs ✔ Onbeperkt ranja ✔ Avontuurlijk klimparadijs

Grote buiten- en binnenspeeltuin

Naast de speelschuur van 3 etages, met bouwzolder, speelmanege en glow-in- the-dark kelder, zullen de kids zich enorm goed vermaken op ons buitenterrein. Vele traptrekkers, mamoetskelters, dierenweide, kabelbaan, airtrampoline en speeltoestellen staan garant voor uren speelplezier tijdens het kinderfeestje. Van mid juli t/m mid augustus is bovendien het maïsdoolhof geopend.

Kinderfeestje MeppelKinderfeestje in de regio Meppel

 

 

 

 

 

 

NIEUW – Waterparadijs en klimmen boven de koeien

In 2017 is in de voormalige koeienstal een interactieve waterplaats geopend, alsook een klimavontuur boven de koeien. Alles in inbegrepen in het kinderfeestje. Vergeet dus niet handdoek en zwemkleding mee te nemen. De waterplaats is open bij een buitentemperatuur van 16 graden. Meer weten? Klik op onderstaande button om direct contact met ons op te nemen.

Neem direct contact op

Spelen met het ‘boerengevoel’

De leukste activiteiten voor uw kinderfeestje in de buurt van Meppel vindt u bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Bij ons kunnen uw kinderen heerlijk spelen met het ‘boerengevoel’. Daarnaast beschikken we ook over een maisdoolhof, speelboerderij en waterspeeltuin. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagen, dagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.

Meer dan een kinderfeestje in de regio Meppel

Gelegen tussen de groene weilanden, middenin de natuur treft u onze locatie. Sinds het voorjaar van 2014 is ons terrein twee keer zo groot. Op deze manier kunnen we de kinderen nog meer plezier bieden. In onze dierenweide kunnen de kinderen tussen de dieren spelen. Uiteraard is het ook mogelijk de dieren te aaien. Onze locatie is niet alleen geschikt voor een kinderfeestje in de regio Meppel. Ook voor het organiseren van uw schoolreisje of een familiedag bieden wij veel mogelijkheden.

Eenvoudig online reserveren

Bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Reserveren kan dan ook eenvoudig online:

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 10,50 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen
€ 13,95 Prijs per kind
€ 3,50 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Een aanbetaling voor uw kinderfeestje in de buurt van Meppel is niet nodig. U kunt op de dag zelf contant betalen of pinnen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij zijn gevestigd in Ruinerwold (provincie Drenthe), maar ook goed bereikbaar vanuit Meppel, Assen, Zwolle of Steenwijk. Heeft u nog vragen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 640 418 828 of info@drentsekoe.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Meppel.