Drentse Koe

Het gezelligste kinderfeestje in de regio Zwolle

Een superleuk kinderfeestje in de buurt van Zwolle organiseren? De activiteiten bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe zijn leuk voor alle kids. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze unieke waterspeelplaats? Of ons grote klimpark boven de koeien? Bij mooi en minder mooi weer kunnen uw kinderen zich bij ons enorm goed vermaken. Wij beschikken namelijk over een binnen- én binnenspeeltuin. Bekijk onze arrangementen eenvoudig online!

Kinderfeestje Zwolle
Kinderfeestje Zwolle

Grote binnen- en buitenspeelplaats

De speelschuur van Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe bestaat uit 3 etages. U vindt hier een grote bouwzolder, speelmanege en glow-in-the-dark kelder. Ook op ons buitenterrein hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen. Vele traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline en speeltoestellen staan garant voor eindeloos veel speelplezier. Breng ook een bezoek aan onze dierenweide. En wist u dat van mid juli t/m mid augustus is bovendien het maïsdoolhof is geopend?

NIEUW – Waterspeelplaats en klimpark boven de koeien

In 2017 hebben wij onze voormalige koeienstal verbouw tot een interactieve waterplaats en klimpark boven de koeien. Onze waterplaats is bij een buitentemperatuur van 16 graden. Bekijk het filmpje voor meer informatie over het vieren van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle.

Het leukste kinderfeestje in de regio Zwolle

Wilt u alvast het ‘boerengevoel’ van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle ervaren? Kom gerust eens langs om alvast sfeer te proeven. Wij zijn gevestigd aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold, maar ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Meppel, Assen, Steenwijk en omgeving. Het is de beste locatie voor een uniek kinderfeestje in de provincie Drenthe.

Meer weten over onze kinderfeestjes in de buurt van Zwolle?

De Drentse Koe is gevestigd aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold (provincie Drenthe). Onze Speel- en Ijsboerderij is ook goed bereikbaar vanuit Steenwijk, Meppel, Assen of Zwolle . Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 640 418 828 of info@drentsekoe.nl. Het meest complete kinderfeestje in de buurt van Steenwijk vindt u bij Speel- en Ijsboerderij de Drentse Koe!