Maak van het kinderfeestje een echt succes!

Het gezelligste kinderfeestje in de regio Zwolle

Een superleuk kinderfeestje in de buurt van Zwolle organiseren? De activiteiten bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe zijn leuk voor alle kids. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze unieke waterspeelplaats? Of ons grote klimpark boven de koeien? Bij mooi en minder mooi weer kunnen uw kinderen zich bij ons enorm goed vermaken. Wij beschikken namelijk over een binnen- én binnenspeeltuin. Bekijk onze arrangementen eenvoudig online!

✔ Spectaculaire klimplaats ✔ Onbeperkt ranja ✔ Unieke waterspeelplaats 

Grote binnen- en buitenspeelplaats

De speelschuur van Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe bestaat uit 3 etages. U vindt hier een grote bouwzolder, speelmanege en glow-in-the-dark kelder. Ook op ons buitenterrein hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen. Vele traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline en speeltoestellen staan garant voor eindeloos veel speelplezier. Breng ook een bezoek aan onze dierenweide. En wist u dat van mid juli t/m mid augustus is bovendien het maïsdoolhof is geopend?

Kinderfeestje ZwolleKinderfeestjes Zwolle

 

 

 

 

 

 

NIEUW – Waterspeelplaats en klimpark boven de koeien

In 2017 hebben wij onze voormalige koeienstal verbouw tot een interactieve waterplaats en klimpark boven de koeien. Onze waterplaats is bij een buitentemperatuur van 16 graden. Bekijk het filmpje voor meer informatie over het vieren van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle.

Het leukste kinderfeestje in de regio Zwolle tussen de dieren

Wilt u alvast het ‘boerengevoel’ van uw kinderfeestje in de buurt van Zwolle ervaren? Kom gerust eens langs om alvast sfeer te proeven. Wij zijn gevestigd aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold, maar ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Meppel, Assen, Steenwijk en omgeving. Het is de beste locatie voor een uniek kinderfeestje in de provincie Drenthe.

Spelen én smullen

Van al dat spelen krijgen de kinderen natuurlijk honger. En dat is geen probleem bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Onze arrangementen bestaan uit onbeperkt ranja drinken en diverse hapjes. De catering is afhankelijk van het arrangement dat u heeft gekozen. Klik op het gewenste arrangement voor meer informatie over onder andere de catering.

Arrangement
Prijs per kind
Prijs per volwassene
Meer informatie
€ 10,50 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 11,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen
€ 13,95 Prijs per kind
€ 5 Prijs per volwassenen

Kinderfeestje 1 boeken

Kinderfeestje 2 boeken

Voor welk arrangement u ook kiest, op uw kinderfeestje in de regio Zwolle is onbeperkt ranja aanwezig.

Meer weten over onze kinderfeestjes in de buurt van Zwolle?

Niets meer missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Voor vragen kunt u bellen naar +31 (0) 640 418 828 of mailen naar info@drentsekoe.nl. Ontdek de mogelijkheden voor een kinderfeestje in de regio Zwolle.