Drentse Koe

Een compleet kinderfeestje in de regio Hoogeveen

Een kinderfeestje in de regio Hoogeveen organiseren? Dat doet u bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe! Wij bieden diverse mogelijkheden voor kinderen t/m 12 jaar. Wij beschikken over zowel een grote binnen– als buitenspeeltuin met ‘boerderijthema’. Van een fantastisch water- en klimparadijs tot spelen tussen verschillende soorten dieren. Bij zowel mooi als minder mooi weer bieden wij eindeloos veel speelplezier. Reserveer eenvoudig online!
Kinderfeestje Hoogeveen
Kinderfeestje Hoogeveen

Geweldige buiten- en binnenspeeltuin

De speelschuur van de Drentse Koe heeft 3 verdiepingen en biedt urenlang speelplezier. Onze speelschuur bestaat uit een bouwzolder, speelmanege en glow-in- the-dark kelder. Ook op onze buitenspeelplaats kunnen uw kinderen zich uitstekend vermaken. Zo zijn er op onze buitenspeelplaats diverse traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline, speeltoestellen en is er een dierenweide aanwezig. En wist u dat van mid juli t/m mid augustus ook het maïsdoolhof is geopend?

NIEUW – Waterparadijs en klimpark boven de koeien

Bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe staat speelplezier voorop. Om uw kinderfeestje nóg leuker te maken, hebben wij in 2017 onze voormalige koeienstal verbouwd tot een uniek water- en klimparadijs. Met de manuele toestellen en sproeiers in ons interactie waterspeelplaats is spetterplezier gegarandeerd. Ons waterparadijs is open bij een buitentemperatuur van 16 graden. Wat ons klimpark zo uniek maakt? Kinderen vanaf ongeveer 5 jaar kunnen de koeien van bovenaf bewonderen.

Het perfecte feestje voor dierenliefhebbers

Ook voor dierenliefhebbers is er genoeg te doen bij Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. De favoriet van velen is onze speelmanege. Hier kunnen kinderen paardrijden en over hindernissen kunnen springen. Ook is het mogelijk diverse dieren te aaien, zoals: konijnen en ezels. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Bekijk de video voor een impressie omtrent een kinderfeestje in de buurt van Hoogeveen.

Arrangementen voor kinderfeestjes

Voor een kinderfeestje bieden wij diverse arrangementen.

Origineel kinderfeestje in de regio Hoogeveen

Voor een origineel kinderfeestje bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold. Dat is nog geen 25 minuten rijden vanaf Hoogeveen. Wilt u meer weten of direct reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@drentsekoe.nl of 06 40 41 88 28. Daarnaast is het mogelijk het contactformulier op onze website in te vullen. De Drentse Koe is de ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een kinderfeestje in de buurt van Hoogeveen, Assen (Drenthe), SteenwijkZwolle en omgevinhttps://drentsekoe.nl/kinderfeestje/asseng. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjesfamiliedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.