Drentse Koe

Kinderfeestje Steenwijk

Op zoek naar een leuk kinderfeestje in de buurt van Steenwijk? Kom spelen bij Speel- en Ijsboerderij de Drentse Koe. Kinderen kunnen zich prima uitleven op onze buiten- en binnenspeelplaats. Van een prachtig waterparadijs tot een fantastisch klimpark. Bij ons raken uw kinderen bij mooi en minder mooi weer niet uitgespeeld. En van al dat spelen krijgen uw kinderen natuurlijk trek. Wij bieden diverse, voordelige arrangementen aan in combinatie met onbeperkt ranja, cake versieren, ijs én desgewenst patatjes of ander lekkers.

Kinderfeestje Steenwijk
Kinderfeestje Steenwijk

Ontdek onze buiten- en binnenspeeltuin

Wij bieden volop activiteiten voor zowel binnen als buiten. Zo bestaat onze speelschuur uit meerdere verdiepingen. Hier vindt u onder andere een bouwzolder, speelmanege en glow-in-the-dark kelder. Ook onze buitenspeeltuin biedt vertier voor jong en oud. Denk aan verschillende traptrekkers, mamoetskelters, kabelbaan, airtrampoline, speeltoestellen en een grote dierenweide. Bovendien is van mid juli t/m id augustus ook het maisdoolhof geopend. Een spannende tocht die altijd ontzettend leuk wordt gevonden door de kinderen. De Drentse Koe is als locatie ook een ideale plek voor feesten of dagjes uit voor (grote) groepen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiedagendagje uit Drenthe, kraamfeesten, reünies, jubileums en meer.

NIEUW – Waterspeeltuin en klimmen boven de koeien

In 2017 hebben we onze voormalige koeienstal verbouwd tot een interactieve waterspleetuin en klimpark boven de koeien. Onze waterspeeltuin is geopend wanneer het buiten minimaal 16 graden is. Vergeet tijdens zomerse temperaturen dus niet een handdoek en zwemkleding.

Kinderfeestje met boerderijthema

Een kinderfeestje op onze Speel- en Ijsboerderij is altijd een belevenis. Gelegen tussen de groene weilanden, middenin de natuur treft u onze locatie. Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie omtrent een kinderfeestje in de regio Steenwijk.

Kinderfeestje in de buurt van Steenwijk organiseren

De Drentse Koe is gevestigd aan de Wolddijk 23 in Ruinerwold (provincie Drenthe). Onze Speel- en IJsboerderij is ook goed bereikbaar vanuit Steenwijk, Meppel, Assen of Zwolle . Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 640 418 828 of info@drentsekoe.nl. Het meest complete kinderfeestje in de buurt van Steenwijk vindt u bij Speel- en Ijsboerderij de Drentse Koe!