Drentse Koe

Waterspeeltuin

De waterspeeltuin bij de Drentse Koe is het leukste wat er bestaat voor kinderen. Midden in de zomer als het buiten heet is door de zon, kunnen kinderen in de waterspeeltuin spelen. Dit speelparadijs bestaat uit vele Spray Park en manuele waterspeeltoestellen waar water uit komt. Het water komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd. Kinderen kunnen zich urenlang heerlijk vermaken. De waterspeelplaats is geen zwembad en is daarom ook ideaal voor kleine kinderen, alles is veilig gemaakt.
Waterspeelplaats

Waterspeeltuin in Drenthe

De Drentse Koe bevindt zich in de plaats Ruinerwold in de provincie Drenthe. Het is de ideale locatie voor een kinderfeestje of een schoolreisje. Daarbij is het een kleine reisafstand voor kinderen uit Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Zwolle of Assen. Ook voor schoolreisjes of kinderfeestjes uit andere delen van Nederland is het de perfecte locatie om er een mooie dag van te maken.

Plezier in de waterspeeltuin

Terwijl de kinderen spelen in de waterspeeltuin, kunnen ouders of verzorgers zorgeloos een kopje koffie of thee drinken. Bij de Drentse Koe is personeel aanwezig die een oogje in het zeil houdt. De kinderen worden uiteraard nat, vergeet dus niet zwemkleding mee te nemen.

Overdekte waterspeelplaats

De waterspeeltuin is een overdekte waterspeelplaats in een mooie schuur. Deze schuur is van binnen erg licht waardoor het net lijkt alsof de kinderen buiten spelen. Met de grote ruimte en de vele verschillende waterspeeltoestellen kunnen kinderen eindeloos plezier hebben met water. Ook met slecht weer is de overdekte waterspeeltuin open.

 

Nat worden in de waterspeeltuin

Uiteraard worden de kinderen nat in de waterspeeltuin. Vergeet daarom niet om zwemkleding mee te nemen naar de Drentse Koe. Om je af te drogen raden wij aan om minimaal één handdoek per kind mee te nemen.

Reserveer nu bij De Drentse Koe

Zijn jullie helemaal benieuwd hoe de waterspeeltuin er in het echt uit ziet? Reserveer dan nu een plekje voor het kinderfeestje. Ook voor grotere groepen als familiedagen en schoolreisjes is de Drentse Koe open. Gezellig met de hele klas naar de waterspeeltuin!


Kijk voor meer informatie bij de openingstijden en de prijzen. Veel plezier bij de Drentse Koe!